Παππάς: «Τρίποντα και άμυνα έκαναν τη διαφορά»

Gazzetta team
Παππάς: «Τρίποντα και άμυνα έκαναν τη διαφορά»
Τη μεγάλη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ σχολίασε ο Νίκος Παππάς, που παράλληλα μίλησε για τη δική του καλή απόδοση στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για το ματς με την Φενέρ: «Η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή. Τα ποσοστά είναι εξωπραγματικά. Εμείς ξέρουμε ότι δουλεύουμε στην προπόνηση και περιμέναμε. Στο πρώτο ημίχρονο που χτίσαμε τη διαφορά, πέρα από τα τρίποντα που βάλαμε, η άμυνα ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά».

Για το γεγονός ότι οι παίκτες είναι πιο απελευθερωμένοι (αγωνιστικά) φέτος: «Θεωρώ ότι πολλοί από τους πόντους ήρθαν από προσωπικές ενέργειες. Ο κόουτς πάντως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, αλλά βασίζεται και στο ένστικτο των παικτών. Ο κόσμος απολαμβάνει αυτό το μπάσκετ, το ίδιο και εμείς, διότι βγαίνει κάτι πολύ καλό».

Για το ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα φιλικά: «Στα φιλικά δεν ήμασταν ούτε η μισή ομάδα, λόγω κούρασης και τραυματισμών. Τα φιλικά είναι φιλικά. Τα επίσημα παιχνίδια μετράνε και η εικόνα που δείχνουμε είναι πολύ ελπιδοφόρα».

Για το καλό του ξεκίνημα στη σεζόν: «Δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό στυλ, αλλά είναι θέμα εμπιστοσύνης. Νιώθω καλά και άνετα, διότι βλέπω ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Τα πρώτα σουτ είναι σημαντικά και σου δίνουν αυτοπεποίθηση. Μετράνε πολύ οι πρώτες προσπάθειες και για εμένα μετράει πολύ το να πετυχαίνω πόντους. Αν αρχίσω καλά, παίρνω τις προσπάθειες που μου αναλογούν και μπορώ στη συνέχεια να πάρω και κάποια πιο τραβηγμένη προσπάθεια».

Για τον Σλότερ: «Είναι χαρισματικός σκόρερ. Κανένας μας δεν τον γνώριζε τόσο πολύ, αλλά εμείς τον ξέρουμε καλά πλέον. Πιστέψτε με έχει πάρα πολλά να δώσει στην ομάδα και φανταστείτε να προσαρμοστεί».