Χάινς: «Δεν το έχανα το ματς με τίποτα» (vid)

Χάινς: «Δεν το έχανα το ματς με τίποτα» (vid)

Gazzetta team
Κάιλ Χάινς και Έισι Λο μιλάνε για το πέμπτο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές που έδωσε το εισιτήριο στον Ολυμπιακό για το Final 4.

O Χάινς στο πλαίσιο του αφιερώματος «Στο δρόμο για το Λονδίνο» τονίζει ότι παρά το λιποθυμικό επεισόδιο δεν υπήρχε περίπτωση να απουσιάσει από την αναμέτρηση με τους Τούρκους.

«Όταν ήμουν στο νοσοκομείο δεν περνούσε από το μυαλό μου ότι δεν θα έπαιζα στο παιχνίδι. Είχα στο μυαλό που πως ό,τι κι αν συμβεί θα έπαιζα. Από τη στιγμή που μπορούσα να περπατήσω και να τρέξω ήμουν σίγουρος ότι θα παίξω λόγω της σημασίας του αγώνα, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους συμπαίκτες μου. Για μένα ήταν σημαντικό να είμαι μέρος της ομάδας και να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορούσα να φέρουμε τη νίκη στην ομάδα», δήλωσε ο σέντερ της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Έισι Λο ανέφερε πως ο τρόπος που είχε χαθεί το τέταρτο ματς με την Αναντολού Εφές στην Πόλη δεν φόρτωσε τους ώμους του με πίεση. «Εγώ προσωπικά δεν ένιωσα καμία πίεση. Ούτε και οι συμπαίκτες μου θεωρώ πως ένιωσαν πίεση. Είχαμε ξαναβρεθεί σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια και ξέραμε πως θα επιστρέψουμε στην έδρα μας, όπου παίζουμε καλά. Αισθανθήκαμε ότι παίξαμε πραγματικά καλά σε αυτό το παιχνίδι στην Τουρκία. Ξέραμε ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε και στο πέμπτο παιχνίδι βγήκαμε έξω, κάναμε τη δουλειά μας και προκριθήκαμε στο Final 4», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ.