Σφαιρόπουλος: «Δραματοποιείτε τα πράγματα, όλα γίνονται στα playoffs»

Σφαιρόπουλος: «Δραματοποιείτε τα πράγματα, όλα γίνονται στα playoffs»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε πως τα πάντα μπορούν να γίνουν στα playoffs και πως ο Ολυμπιακός πάει στην Εφές (26/04, 19:30) με ψυχραιμία και ηρεμία για την νίκη.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη, καθώς αύριο αντιμετωπίζει την Εφές (26/04, 19:30) στο Game 3 της σειράς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στην Τουρκία με σκοπό την νίκη και πως η λέξη «σοκ» δεν υπάρχει για κανέναν στα playoffs.

Αναλυτικά είπε για:

Για το... σοκ της ισοφαρισης: «Τα δραματοποιείτε τα πράγματα. Αυτά είναι playoffs. Πρέπει να καταλάβετε ότι στα playoffs όλα γίνονται. Υπάρχουν παιχνίδια που θα χάσεις και εκείνα που θα κερδίσεις. Η Ρεάλ έχασε εντός έδρας, η Φενέρ νίκησε δύο εκτός, η ΤΣΣΚΑ πήρε τα δύο ματς πολύ δύσκολα. Δεν υπάρχουν σοκ σε τέτοιες φάσεις. Αυτά είναι για κατανάλωση. Εμείς δεν το βλέπουμε έτσι, αλλά με ψυχραιμία και ηρεμία κι απλώς θα κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είχε 8 νίκες εκτός έδρας, σε ματς που «έκαιγαν» και αν θα είναι το ίδιο συγκεντρωμένος και τώρα: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Άλλο τα playoffs κι άλλο αυτά της κανονικής περιόδου. Έχουμε τον τρόπο να παίζουμε εκτός έδρας. Το ζητούμενο είναι να εφαρμόσουμε αυτά που κάνουμε και δουλεύουμε όλη την χρονιά στις προπονήσεις. Κάτι που δεν κάναμε καλά στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το αν είναι το αυριανό ματς το κρισιμότερο, για να πάρει ο Ολυμπιακός ξανά το πλεονέκτημα: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Επικετρωνόμαστε σε κάθε ματς της σειράς. Δεν νομίζω πως η Εφές έχει μείνει στην ισοφάριση. Ξέρει πως ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, το έχουν πει και οι ίδιοι, ότι μπορούμε να κερδίσουμε μέσα εκεί. Δεν υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης. Εμείς πρέπει να δείξουμε πως το θέλουμε περισσότερο και πως κάνουμε αυτά που πρέπει για να νικήσουμε».