Διάλογος on air Παππά με Παπανικολάου

Διάλογος on air Παππά με Παπανικολάου
Νίκος Παππάς και Κώστας Παπανικολάου αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις και απόψεις για τη φετινή Euroleague.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Nova «Super Euroleague», αλλά υπήρχε και «ερυθρόλευκο» στοιχείο με τον Κώστα Παπανικολάου να μιλάει μέσω skype.

Οι δύο παίκτες που είναι της ίδιας γενιάς είχαν διάλογο σχολιάζοντας την πορεία των ελληνικών ομάδων στη φετινή διοργάνωση.

Ο Παπανικολάου ανέφερε αρχικά... «Αρχικά να ευχηθώ να πάει η ομάδα μου στο Final 4. Με τον Κώστα (σ.σ. Σλούκα) έχω αδερφικές σχέσεις από όταν ήμασταν μικροί, αλλά το καλό για το ελληνικό μπάσκετ είναι να έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final 4. Ο Νίκος (σ.σ. Παππάς) πέρασε ένα κομμάτι με τα πάνω και τα κάτω του, δεν είχε την εμπιστοσύνη του προπονητή του, αλλά από την άμυνα και παρά το επιθετικό του ταλέντο, βρέθηκε στο παρκέ. Του αξίζουν συγχαρητήρια, του εύχομαι να είναι υγιής και να καταφέρει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, αρκεί να μην έρχονται σε αντιπαράθεση με εκείνα του Ολυμπιακού».

Στη συνέχεια ο Νίκος Παππάς ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση... «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτό που έχει καταφέρει είναι τεράστιο. Έχει καταφέρει με ρόστερ Ελλήνων παικτών που αν δεν έχουν βγει από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού, καθιερώθηκαν σε αυτόν, να πάρει σχετικά εύκολα το πλεονέκτημα έδρας. Καμιά φορά βλέπω την πεντάδα του με τους Έλληνες και την ζηλεύω. Μακάρι κάποια στιγμή να γίνει αυτό και στη δική μας ομάδα. Αρκετά με τις περιφρονήσεις (σ.σ. είπε αστειευόμενος), θα τα πούμε στο Final 4».