Βόλος: Προς συμφωνία με Τέκιο

Βόλος: Προς συμφωνία με Τέκιο

Βόλος: Προς συμφωνία με Τέκιο

bet365

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα της ανανέωσης του 31χρονου Ισπανού δεξιού μπακ και όλα δείχνουν ότι θα δώσει τα χέρια με τον Βόλο για ακόμα ένα χρόνο.

Μία από τις τελευταίες εκκρεμότητες που είχαν μείνει στον Βόλο όσον αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων ήταν αυτή του Τέκιο. Όπως είχατε διαβάσει οι δύο πλευρές θα τα έλεγαν ξανά με σκοπό να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς συμφωνία μεταξύ Βόλου και Τέκιο ώστε ο 31χρονος Ισπανός δεξιός μπακ να συνεχίσει στην ομάδα της Μαγνησίας και την επόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ακόμα ένα ανοικτό θέμα που αφορά τον Μπουένο. Η περίπτωσή του παραμένει ερωτηματικό, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή πολλές πιθανότητες να ανανεώσει, αν και δεν πρέπει να αποκλείεται ποτέ μια ανατροπή.

Την ίδια στιγμή, στον Βόλο «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό που αφορά τις προσθήκες στο ρόστερ. Ήδη έχουν κλείσει ο τερματοφύλακας Κότνικ, ο μεσοεπιθετικός Φερνάντες και ο επιθετικός Φαν Βέερτ, ενώ έχει ανακοινωθεί ο εξτρέμ Ροσέρο.

Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε μάλιστα είναι πιθανό να υπάρξουν ανακοινώσεις με τους Βολιώτες να έχουν ως στόχο την απόκτηση τριών παικτών στην αμυντική γραμμή και άλλων τόσων στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, όπως έχουμε ξαναγράψει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα