Ο Βόλος «έκλεισε» Κότνικ, Φαν Βέερτ και Φερνάντες (vids)

Ο Βόλος «έκλεισε» Κότνικ, Φαν Βέερτ και Φερνάντες (vids)

Gazzetta team
Ο Βόλος «έκλεισε» Κότνικ, Φαν Βέερτ και Φερνάντες (vids)

bet365

Τρεις μεταγραφές ενόψει της επόμενης σεζόν αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος, μία εκ των οποίων αφορά των πρώην τερματοφύλακα του Πανιωνίου, Μάτιτς Κότνικ.

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στην εκπομπή «Η ώρα του Βόλου» στο TRT αποκάλυψε πως ο νέος προπονητής της ομάδας είναι ο μόλις 32 ετών Ισπανός, Γκιγέρμο Αμπασκάλ. Εκτός από τον εκλεκτό, ο Μπέος αποκάλυψε και τις τρεις κλεισμένες μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν.

Η πρώτη αφορά τον 30χρονο Σλοβένο τερματοφύλακα, Μάτιτς Κότνικ, ο οποίος από το 2017 ως το 2020 φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου. Φέτος αγωνιζόταν στην Μπρέσια, με την οποία είχε πραγματοποιήσει μια συμμετοχή.

Η δεύτερη κλεισμένη μεταγραφή που αποκάλυψε ο πρόεδρος του Βόλου αφορά τον αντι-Δουβίκα. Πρόκειται για τον 30χρονο Ολλανδό επιθετικό, Τομ Φαν Βέερτ από την δανέζικη Άαλμποργκ. Τη φετινή σεζόν σε 32 εμφανίσεις είχε έξι γκολ και πέντε ασίστ. Πρόκειται για φορ που έχει το εύκολο γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ντεν Μπος, Εξέλσιορ και Χρόνινχεν.

Τέλος η τρίτη μεταγραφή του Βόλου, όπως ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Μπέος, αφορά τον 22χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό Πάολο Φερνάντες ο οποίος αγωνιζόταν στην Καστεγιόν. Είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ και στον άξονα και τη φετινή σεζόν μέτρησε 12 συμμετοχές με ένα γκολ. Στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε περάσει από τις μικρές ομάδες της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπρέντα και Περούτζια.

Ο Μπέος επίσης τόνισε πως η μεταγραφική ενίσχυση του Βόλου θα συνεχιστεί με δυναμικό τρόπο ώστε να διαμορφωθεί ένα ρόστερ καλύτερο και από αυτό της φετινής σεζόν, ενώ πρόσθεσε πως υπάρχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον Γεράσιμο Μήτογλου, χωρίς ωστόσο να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα