Βόλος: Οι ανανεώσεις, το ερωτηματικό και το μεταγραφικό πλάνο

Βόλος: Οι ανανεώσεις, το ερωτηματικό και το μεταγραφικό πλάνο

Βόλος: Οι ανανεώσεις, το ερωτηματικό και το μεταγραφικό πλάνο

bet365

«Τρέχει» ο σχεδιασμός του Βόλου για την επόμενη σεζόν. Αυτοί που ανανέωσαν, το ανοικτό θέμα του Τέκιο, οι τρεις μεταγραφές που έκλεισαν και οι επόμενες κινήσεις της ομάδας έπειτα από τη συμφωνία με τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ για την τεχνική ηγεσία.

Στον Βόλο έχουν βάλει μπροστά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, προερχόμενοι από μια επιτυχημένη χρονιά κατά την οποία η ομάδα τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Το βασικό κεφάλαιο που αφορούσε τον εκλεκτό για τον πάγκο έκλεισε καθώς όπως αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος αυτός θα είναι ο 32χρονος Ισπανός Γκιγέρμο Αμπασκάλ, ο οποίος θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν την πρώτη της ομάδας στα τέλη Ιουνίου, όταν και θα έρθει στην Ελλάδα για να πιάσει και επισήμως δουλειά. Πλέον σειρά παίρνουν τα ζητήματα που αφορούν το ρόστερ, με τον Βόλο εδώ και καιρό να έχει κλείσει διάφορα θέματα ανανεώσεων, τη στιγμή που ήδη έχει πραγματοποιήσει τρεις μεταγραφές για τη νέα σεζόν.

Αυτοί που ανανέωσαν

Στον Βόλο από τον Φεβρουάριο ξεκίνησαν να ανανεώνουν τους παίκτες που ήθελαν να κρατήσουν και την επόμενη σεζόν. Ο Μήτογλου (για τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες επαφές με την ΑΕΚ και τον Ντέλετιτς να είναι πιθανό να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο), ο Φεράρι, ο Νίνης, ο Τσοκάνης, ο Γκρίλο και ο Κλέιμαν έβαλαν τις υπογραφές τους σε νέα συμβόλαια.

Το ερωτηματικό του Τέκιο

Το μοναδικό ανοικτό ζήτημα που υπάρχει πλέον σχετικά με τις ανανεώσεις έχει να κάνει με αυτό του Τέκιο. Το συμβόλαιο του 30χρονου Ισπανού μπακ λήγει και οι δύο πλευρές θα συζητήσουν την περίπτωση της επέκτασης της συνεργασίας τους για την επόμενη χρονιά. Τη δεδομένη στιγμή είναι το τελευταίο ερωτηματικό που υπάρχει από τους παίκτες που το συμβόλαιό τους ολοκληρωνόταν.

Οι τρεις «κλεισμένοι»

Πάμε και στις προσθήκες, σε ένα μέτωπο στο οποίο ήδη ο Βόλος έχει προχωρήσει σε τρεις μεταγραφές όπως αποκάλυψε στην πρόσφατη συνέντευξή του ο Αχιλλέας Μπέος. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Μάτιτς Κότνικ, τον μεσοεπιθετικό Πάολο Φερνάντες και τον επιθετικό Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος έρχεται ως αντι-Δουβίκας μετά την πώληση του Έλληνα φορ στην Ουτρέχτη. Όλοι θα ανακοινωθούν, όπως και ο Αμπασκάλ, καθώς πλησιάζουμε στην έναρξη της προετοιμασίας.

Το μεταγραφικό πλάνο

Πλέον ακολουθούν οι επόμενες κινήσεις, οι οποίες σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται να είναι ακόμα πέντε με έξι. Οι Βολιώτες ψάχνονται για δύο - τρεις ενισχύσεις στην αμυντική γραμμή και τρεις ακόμα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Όσον αφορά τον άξονα, τη δεδομένη στιγμή ο Βόλος είναι... κομπλέ. Φυσικά αυτά ανάλογα με τις εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν, ενδέχεται να διαφοροποιηθούν στην πορεία, ωστόσο αυτό είναι το μεταγραφικό πλάνο που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή στον σύλλογο της Μαγνησίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα