Βόλος: Ξεκαθαρίζει του Τέκιο

Βόλος: Ξεκαθαρίζει του Τέκιο

Βόλος: Ξεκαθαρίζει του Τέκιο

bet365

Σύντομα Βόλος και Τέκιο αναμένεται να συζητήσουν για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τις πιθανότητες παραμονής του 30χρονου Ισπανού δεξιού μπακ να είναι αυτή τη στιγμή μοιρασμένες.

Ένα από τα τελευταία ζητήματα που υπάρχουν σε εκκρεμότητα στον Βόλο όσον αφορά τα συμβόλαια που λήγουν είναι εκείνο του Τέκιο. Ο 30χρονος Ισπανός δεξιός μπακ είχε υπογράψει το περσινό καλοκαίρι ως ελεύθερος από την Έλτσε, πραγματοποιώντας 20 συμμετοχές με μία ασίστ στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα της Μαγνησίας. Και θα μπορούσε να είχε προσφέρει περισσότερο αν δεν είχε σταθεί άτυχος με κάποιους τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός.

Ο Βόλος σύντομα αναμένεται να συζητήσει με την πλευρά του Τέκιο για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τις πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή να είναι στο 50-50. Από την πλευρά του συλλόγου της Μαγνησίας προφανώς και υπάρχει διάθεση της παραμονής του Ισπανού μπακ και την επόμενη σεζόν, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις επαφές που θα λάβουν χώρα. Μάλιστα εκτιμάται πως μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε είναι πιθανό να έχει οριστικοποιηθεί αν ο Τέκιο συνεχίσει ή όχι στον Βόλο και την επόμενη σεζόν.

Έπειτα από την αποχώρηση του Ντεντάκη μάλιστα, ο Βόλος έχει μείνει με έναν δεξιό μπακ και πέρα από την έκβαση της υπόθεσης του Τέκιο, θα χρειαστεί και η αναζήτηση μιας ακόμα λύσης για το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Άλλωστε όπως αναφέραμε πρόσφατα στον Βόλο για τα μετόπισθεν θέλουν συνολικά δύο με τρεις μεταγραφές, ενώ άλλες τρεις προσθήκες χρειάζονται και στη μεσοεπιθετική γραμμή και ήδη υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι κυρίως από την αγορά της Λατινικής Αμερικής. Θυμίζουμε πως ήδη έχουν αποκτηθεί οι Κότνικ, Φερνάντες και Φαν Βέερτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα