Βόλος: Ανακοίνωσε τον Κολομβιανό Κέβιν Ντουβάν Ροσέρο

Βόλος: Ανακοίνωσε τον Κολομβιανό Κέβιν Ντουβάν Ροσέρο

Gazzetta team
Βόλος: Ανακοίνωσε τον Κολομβιανό Κέβιν Ντουβάν Ροσέρο

bet365

Ο Βόλος επισημοποίησε την απόκτηση του 22χρονου Κολομβιανού μεσοεπιθετικού Κέβιν Ντουβάν Ροσέρο, για την περίπτωση του οποίου διαβάσατε την Τετάρτη (26/5).

Παίκτης του Βόλου είναι και επισήμως ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός Κέβιν Ντουβάν Ροσέρο. Η ομάδα της Μαγνησίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Νοτιοαμερικανού, ο οποοίος έπαιζε μέχρι πρότινος στη Μάλτα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Κολομβιανού μεσοεπιθετικού Κέβιν Ντουβάν Ροσέρο. Ο Ροσέρο αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο και τα τελευταία τρία χρόνια έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στη Μάλτα και συγκεκριμένα στην Σάντα Λουτσία, έχοντας πετύχει 28 γκολ σε 67 συμμετοχές. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Κέβιν Ντουβάν Ροσέρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχεται για το Βόλο ο Kολομβιανός Ροσέρο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα