Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η CEV αποφάσισε το κεκλεισμένων και οι «πράσινοι» δεν είχαν άλλη επιλογή

Φώτης Καρακούσης
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η CEV αποφάσισε το κεκλεισμένων και οι «πράσινοι» δεν είχαν άλλη επιλογή

bet365

Η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη στις 14:30 χωρίς κόσμο, με την CEV να μην δίνει την παραμικρή δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να γίνει το ματς με φιλάθλους.

Από την στιγμή που δεν άρχισε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Challenge Cup λόγω της χρήσης χημικών από την αστυνομία, γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά, κυρίως για το γιατί η διοίκηση του «τριφυλλιού» δέχθηκε να γίνει το ματς σήμερα Πέμπτη (2:30) χωρίς κόσμο.

Τα πράγματα ωστόσο είναι απλά. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (CEV) μέσω του Βούλγαρου παρατηρητή αγώνα δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στην διοίκηση του Παναθηναϊκού. Ναι μπορεί ο Βούλγαρος παρατηρητής Μπόρις Χαλάτσεφ να τόνιζε πως η αστυνομία φέρει μεγάλη ευθύνη με την χρήση δακρυγόνου σε κλειστό γυμναστήριο, αλλά η CEV όρισε τον αγώνα για την επόμενη ημέρα χωρίς κόσμο.

Δεν ρώτησε τις ομάδες αν συμφωνούν ή διαφωνούν, αποφάσισε να γίνει κεκλεισμένων και έτσι θα γίνει χωρίς ξαναλέμε να υπάρχει περιθώριο από τους γηπεδούχους για κάτι διαφορετικό.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα