Βίντεο ντουκομέντο: Η «εγκληματική» ρίψη δακρυγόνου στο κλειστό του Αγίου Θωμά (vid)

Newsroom
Βίντεο ντουκομέντο: Η «εγκληματική» ρίψη δακρυγόνου στο κλειστό του Αγίου Θωμά (vid)

bet365

Το βίντεο από την στιγμή που γίνεται η ρίψη του δακρυγόνου στο γήπεδο του Αγίου Θωμά μπροστά στην θύρα των οργανωμένων του Παναθηναϊκού.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που κυκλοφόρησε από την στιγμή που γίνεται η ρίψη του δακρυγόνου από την αστυνομία στο εσωτερικό του Αγίου Θωμά, το οποίο και προκάλεσε την αναβολή του αγώνα εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την έντονη δυσφορία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την δράση της αστυνομίας που έκανε λόγο για «εγκληματική ενέργεια». Η ΕΛ.ΑΣ. απάντησε με σημερινή της ανακοίνωση και επισήμανε πως έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για να απεγκλωβιστούν οι δυνάμες της που υπήρχαν στο σημείο αυτό.

Ο δεύτερος ημιτελικός των δύο «αιωνίων» για το Challenge Cup αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα στις 14:30 το μεσημέρι κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε εδώ το βίντεο από την στιγμή της ρίψης του δακρυγόνου:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα