Οριστικό: Την Πέμπτη στις 14:30 και χωρίς οπαδούς το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Σωτήρης Μυκονίου
Οριστικό: Την Πέμπτη στις 14:30 και χωρίς οπαδούς το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

bet365

Τελικά δεν μπόρεσε να γίνει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό λόγω χρήσης δακρυγόνου και αποφασίστηκε να διεξαχθεί την Πέμπτη, στις 2.30μμ χωρίς παρουσία οπαδών!

Οριστική αναβολή του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο ημιτελικό του Challenge Cup, με την αναμέτρηση να αποφασίζεται να γίνει αύριο Πέμπτη στις 14:30 χωρίς παρουσία κόσμου στις εξέδρες. Ένας αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη στις 19:00, ωστόσο η χρήση χημικών από την αστυνομία έκανε αποπνικτική την ατμόσφαιρα, ενώ υπήρξαν και πληροφορίες για τραυματισμούς.

Η αρχική απόφαση ήταν τελικά να γίνει σήμερα Τετάρτη αλλά μόλις καθάριζε η ατμόσφαιρα από το δακρυγόνο. Όταν αυτό έγινε σε μεγάλο βαθμό, υπήρξε αναφορά από τον Ολυμπιακό για το κρύο μου επικρατούσε στον Άγιο Θωμά, καθώς όλα ήταν ανοιχτά για πάνω από μία ώρα, με τους Πειραιώτες να λένε πως προτιμούν να γίνει την Πέμπτη την ίδια ώρα.

Ωστόσο αυτό δεν γινόταν καθώς την Πέμπτη στις 19:30 είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι μπάσκετ ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Ερμή Σχηματαρίου και έτσι ξεκίνησαν νέες επαφές του Βούλγαρου παρατηρητή με την CEV προκειμένου να αποφασιστεί η ώρα διεξαγωγής. Μετά τις επαφές που υπήρξαν οι δύο ομάδες συμφώνησαν να διεξαχθεί στις 2:30 μμ χωρίς παρουσία του κόσμου στις εξέδρες.

Να τονιστεί πως παρότι δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ακόμα πιο αυστηρά και μάλιστα ζητήθηκε να μειωθούν ακόμα και οι διαπιστεύσεις των δημοσιογράφων, ενώ θα είναι μεγάλη και η παρουσία της αστυνομίας προκειμένου να γίνεται έλεγχος.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για την τύχη του αγώνα, αναφέροντας τα εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τα δεδομένα σχετικά με τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Κατ εντολή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και σε συνεννόηση με κομισάριο του αγώνα αποφασίστηκαν τα εξής:

-Ο επαναληπτικός αγώνας Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για το Challenge Cup θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 14:30 στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

-Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, δηλαδή με τις συνθήκες που ανεβλήθη».

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα