Charleston Open: Βράδυ Σαββάτου (6/4) ο ημιτελικός της Σάκκαρη

Newsroom
Η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζεται να υποδεχτεί
Το βράδυ του Σαββάτου (6/4) η Μαρία Σάκκαρη θ' αντιμετωπίσει την Ντανιέλ Κόλινς στον δεύτερο ημιτελικό του Charleston Open, διεκδικώντας μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε τη νίκη, χωρίς να χάσει σετ, επί της Βερόνικα Κουντερμέτοβα και πανηγύρισε την πρόκρισή της στον ημιτελικό του Charleston Open. Εκεί θ' αντιμετωπίσει την Ντανιέλ Κόλινς, με τον ημιτελικό να προγραμματίζεται για το βράδυ του Σαββάτου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ημιτελικός της Σάκκαρη έπεται του ημιτελικού ανάμεσα σε Πεγκούλα και Κασάτκινα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει μετά τις 20.00 ώρα Ελλάδας. Αυτό σημαίνει πως ο αγώνας της Ελληνίδας τενίστριας, εκτός απροόπτου, αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 22.00 ώρα Ελλάδας.

Σημειώνεται πως Μαρία Σάκκαρη και Ντανιέλ Κόλινς έχουν βρεθεί αντιμέτωπες τρεις φορές στο παρελθόν με την Ελληνίδα να προηγείται στο H2H με δύο νίκες έναντι μιας. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, για τη φάση των "32" στο τουρνουά του Μοντρεάλ η Αμερικανίδα τενίστρια είχε επικρατήσει με 6-4, 6-2 της Νο.7 τενίστριας στον κόσμο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

WTA Τελευταία Νέα