Φέντερερ: «Να αποδείξω στον εαυτό μου εάν μπορώ»

Φέντερερ: «Να αποδείξω στον εαυτό μου εάν μπορώ»
Ο Ρότζερ Φέντερερ μίλησε για τα σχέδια του στο Wimbledon και αναρωτήθηκε πόση ενέργεια έχει ακόμη η "δεξαμενή" του.

Στην συνέντευξη Τύπου πριν από την έναρξη του Wimbledon ο Ρότζερ Φέντερερ είχε δηλώσει ότι στόχος του είναι να παίξει στη 2η εβδομάδα.

Το πέτυχε και θέλει πλέον μια νίκη, την Τετάρτη (17:30, Novasports 1) απέναντι στον Χούμπερτ Χούρκατς για να παίξει στον ημιτελικό!

Ο 39χρονος Ρότζερ Φέντερερ που αποφάσισε να επιστρέψει μετά από μεγάλο διάστημα στη δράση και είχε τονίσει πως θέλει να είναι έτοιμος στο Wimbledon επικράτησε με 3-0 σετ του Λορέντζο Σόνεγκο και μίλησε για την συνέχεια.

«Είναι ωραίο να βλέπω ότι η δουλειά που έχω κάνει αποδίδει και ότι είμαι σε θέση να παίξω σε αυτό το επίπεδο των best of 5. Όταν είσαι νέος δεν αναρωτιέσαι, αλλά εγώ προσωπικά με τη χρονιά που είχα, οι ερωτήσεις είναι συνεχόμενες μέσα μου. Πρέπει να αποδείξω στο εαυτό μου αν πραγματικά μπορώ να το κάνω», σημείωσε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν επέστρεψα ήμουν έτοιμος να χάσω παιχνίδια τα οποία χρησιμοποίησα ως πληροφορίες για μένα για να φτιάξω το σώμα μου τη φυσική μου κατάσταση έτσι όταν έρθω στο Wimbledon να μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι και να είμαι έτοιμος να παίξω 5 σετ. Τώρα αυτό που απομένει είναι να δούμε πόση ενέργεια έχει μείνει στη δεξαμενή».

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα