Τσιτσιπάς: «Είμαι έτοιμος για όλα, θα κάνω ό,τι χρειαστεί για την πρόκριση»

Δημήτρης Ντζάνης
Τσιτσιπάς: «Είμαι έτοιμος για όλα, θα κάνω ό,τι χρειαστεί για την πρόκριση»
Τα «βαριά» ονόματα της ελληνικής ομάδας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη μίλησαν για τα παιχνίδια με τη Γερμανία στα προημιτελικά του United Cup.

Η εθνική ομάδα τένις νίκησε στο καθοριστικό παιχνίδι τον Καναδά με 3-0 και εξασφάλισε από την 1η θέση του Β' ομίλου την πρόκριση στα προημιτελικά του United Cup.

Την Παρασκευή (5/1), από τις 08:30 θα αρχίσουν τα παιχνίδια με τη Γερμανία για μια θέση στα ημτελικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο μονό θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε για το σημαντικό αυτό ραντεβού.

«Είμαι έτοιμος για όλα. Τίποτα δεν είναι υπερβολικό και τίποτα δεν είναι λίγο. Θα κάνω οτιδήποτε χρειαστεί. Πάντα δίνουμε πολύ κλειστά παιχνίδια, είναι μεγάλος μαχητής. Είναι εδώ περισσότερα χρόνια από οποιονδήποτε άλλον παίκτη της γενιάς μας και γνωρίζει καλά τα πράγματα. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, επέστρεψε από τραυματισμό πριν από μερικούς μήνες και τώρα είναι σε καλή κατάσταση. Είναι μια ευκαιρία για μένα να ανεβάσω το επίπεδό μου και να παίξω ποιοτικό τένις».

Η Μαρία Σάκκαρη, με τη νίκη της επί της Λέιλα Φερνάντεζ «σφράγισε» την πρόκριση στα προημιτελικά, μιλώντας για την επικείμενη αναμέτρηση με την Κέρμπερ, είπε: «Την είδα τις προάλλες, φαίνεται πολύ χαρούμενη. Προφανώς είναι πολύ έμπειρη και έχει έξτρα δύναμη τώρα που είναι μητέρα. Θα είναι δύσκολο, θα είναι μια πρόκληση, αλλά είμαι έτοιμη».

Τέλος, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ τόνισε: «Είμαστε όλοι υπερήφανοι και χαρούμενοι. Μετά την ήττα από τη Χιλή, ήτα δύσκολα, αλλά μείναμε μαζί ως ομάδα, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έχουμε εξαιρετικά παραδείγματα, τον Στέφανο και τη Μαρία. Έπαιξαν εκπληκτικά σήμερα. Εγώ και ο Πέτρος επίσης παίξαμε πολύ καλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό».

Η συνέχεια του United Cup

Οι προημιτελικοί
1.Πολωνία - Κίνα 3-0
2.Γαλλία - Νορβηγία (4/1, 08:30)
3.Αυστραλία - Σερβία 3-0
4.Ελλάδα - Γερμανία (5/1, 08:30)


Ημιτελικοί
(Σάββατο 6 Ιανουαρίου)
Νικητής 1 - Νικητής 2
Νικητής 3 - Νικητής 4

 

UNITED CUP Τελευταία Νέα