Roland Garros: Μπήκαν με το δεξί Ρούμπλεφ και Αλκαράθ

Newsroom
rublev_roland_garros
Αντρέι Ρούμπλεφ και Κάρλος Αλκαράθ μπήκαν με το δεξί στο Roland Garros και νίκες απέναντι σε Τάρο Ντάνιελ και Τζέι Τζέι Γουλφ πήραν το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του γαλλικού Grand Slam.

Πρώτος χρονικά αγωνίστηκε ο Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος επικράτησε με 6-2, 6-7(3), 6-3, 7-5 του Ταρόν Ντάνιελ, παίρνοντας για 3η σερί χρονιά την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Roland Garros.

Roland Garros: Η οροφή, το ύψος των ball boys και ο... βασιλιάς Ναδάλ

Ο Ρώσος, αν και κατέκτησε εύκολα το πρώτο σετ, στο δεύτερο είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Ο Ταρόν Ντάνιελ επικράτησε στο tie-break και έφερε στα ίσα το ματς. Ο κάτοχος του φετινού τουρνουά στην Μαδρίτη έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο σετ και με 6-3 πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ, ενώ στο τρίτο σετ χρειάστηκε ένα break για το 7-5 και το τέλος του ματς.

Ο Ρούμπλεφ στο δεύτερο γύρο θ' αντιμετωπίσει τον Πέδρο Μαρτίνεθ, ο οποίος επικράτησε στα πέντε σετ του Τιάγκο Αγκουστίν Τιράντε με 5-7, 6-3, 3-6, 6-4, 6-3.

Το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του γαλλικού Grand Slam σφράγισε και ο Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος μπήκε... φουριόζος μετά τον τραυματισμό του. Ο Ισπανος τενίστας επικράτησε με 6-1, 6-2, 6-1 του Τζέι Τζέι Γουλφ σε ένα ματς μονόλογο.

Για τον Αλκαράθ αυτή ήταν η 12η νίκη σε 15 ματς στο Roland Garros, ενώ παράλληλα διατήρησε το αήττητο σε πρεμιέρες Grand Slam με το ρεκόρ του να φτάνει στο 13-0 και στο 4-0 στο Παρίσι. Ο περσινός ημιφιναλίστ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 70% στα περασμένα πρώτα service, κερδίζοντας το 70% των πόντων (33/47) και 65% στο δεύτερο (13/20), σημείωσε 27 winners (έναντι 10 του Γουλφ), ενώ υπέπεσε σε 20 αβίαστα λάθη, με τον Αμερικανό να σταματάει στα 25.

Στον δεύτερο γύρο ο νεαρός τενίστας θ' αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Τζακ Ντρέιπερ - Γιάσπερ Ντε Γιονγκ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα