Τσιτσιπάς: Συναντήθηκε με τον Ναδάλ στο «Philippe Chatrier»

Newsroom
Τσιτσιπάς: Συναντήθηκε με τον Ναδάλ στο «Philippe Chatrier»
Συνάντηση αστέρων στο «Philippe Chatrier» ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσπά και Ράφαελ Ναδάλ, μια ημέρα πριν από την κλήρωση των κυρίως ταμπλό στο Roland Garros.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη των κυρίως ταμπλό στο Roland Garros, την Κυριακή (22/5). Όλα τα αστέρια του τένις βρίσκονται στο Παρίσι, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους, περιμένοντας και την κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη (19/5) στις 19:45, ώρα Ελλάδας.

Ανάμεσά τους ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη που θα μπουν στην κλήρωση από το No.4 της παγκόσμιας κατάταξης σε άνδρες και γυναίκες.
Μάλιστα το καλό μπορεί να... τριτώσει για το ελληνικό τένις, καθώς η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου προκρίθηκε στον 3ο γύρο των προκριματικών και απέχει μια νίκη από την παρουσία της στο κυρίως ταμπλό των γυναικών.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που βρέθηκε για μερικές ημέρες στους Παξούς, είναι ήδη στην «πόλη του Φωτός» και σήμερα είχε μια πρώτη συνάντηση με τον Ράφαελ Ναδάλ στο κεντρικό γήπεδο, το επιβλητικό «Philippe Chatrier». Εκεί οι δύο παίκτες συναντήθηκαν στη διάρκεια της προπόνησης, με τον Τσιτσιπά να ανταλάσσει χειραψία με τον Ναδάλ και τα μέλη της ομάδας του.
Όσον αφορά την κλήρωση θα αρχίσει με ένα κοκτέιλ στον Βοτανικό κήπο στο Παρίσι, με την κλήρωση να ακολουθεί στις 7:45μ.μ. ώρα Ελλάδας.


 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα