Γραμματικοπούλου: Ένα βήμα πριν από το όνειρο στο Παρίσι

Newsroom
Γραμματικοπούλου: Ένα βήμα πριν από το όνειρο στο Παρίσι
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου πέρασε στον 3ο και καθοριστικό προκριματικό γύρο στο Roland Garros.


Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου απέχει ένα βήμα από την πραγματοποίηση του ονείρου πρόκρισης στο κυρίως ταμπλό του απλού γυναικών στο Roland Garros. H 25χρονη νικώντα τη Βουλγάρα, Ισαμπέλα Σινίκοβα με 2-6, 6-0, 6-3 προκρίθηκε στον 3ο και καθοριστικό γύρο των προκριματικών. Εκεί η Γραμματικοπούλου (Νο.188), την Παρασκυε΄ή (20/5) θα αγωνιστεί με την Αμερικανίδα Κριστίνα Μακχέιλ (Νο256) με έπαθλο μια θέση στην κλήρωση του κυρίους ταμπλό.

Στον αγώνα με τη Σινίκοβα η Γραμματικοπούλου μετά το χαμένο 1ο σετ με 6-2, απάντησε με 6-0 και έστειλε την πρόκριση στο 3ο σετ. Εκεί στα τέσσερα πρώτα games υπήρξαν ισάριθμα break, με τη Γραμματικοπούλου να κρατά το σερβίς της (3-2) και με νέο break να φθάνει στο 4-2. Εκεί η Ελληνίδα «έχασε» το σερβίς της (4-3), αλλά το πήρε αμέσως πίσω (5-3) και παρότι βρέθηκε στο 15-40, πήρε το 9ο game (6-3) πανηγυρίζοντας την πρόκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα