Τένις: Ήττα για την Παπαμιχαήλ και αποκλεισμός από τα προκριματικά του Roland Garros

Newsroom
papamichail_tennis
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ είχε κακή πρεμιέρα στα προκριματικά του Roland Garros και με ήττα από την Ντάρια Σνίγκουρ με 7-5, 6-2 γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του γαλλικού Grand Slam.

Μετά την ήττα της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν κατάφερε να πράξει το αντίθετο και γνώρισε την ήττα και συνάμα τον αποκλεισμό από την Ουκρανή τενίστρια Ντάρια Σνίγκουρ με 7-5, 6-2.

Οι ήττες αυτές έχουν ως αποτέλεσμα στο γαλλικό Grand Slam να μην υπάρχει άλλη ελληνική εκπροσώπηση μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη, οι οποίοι περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους την προσεχή Πέμπτη (23/5).

Αγωνιστικά, η Ελληνίδα αθλήτρια σημείωσε 9 winners, ενώ υπέπεσε σε 20 αβίαστα λάθη. Η αντίπαλος της στον αντίποδα, έβγαλε 31 winners κάνοντας 27 αβίαστα λάθη. Με εξαίρεση το πρώτο σετ, στο οποίο φάνηκε ανταγωνιστική η Παπαμιχαήλ χάνοντας το με 7-5, στο δεύτερο η Ουκρανή ήταν κυρίαρχη και κατάφερε να πάρει τη νίκη με straight sets.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα