Σίνερ: Ταξιδεύει για Παρίσι ενόψει Roland Garros

Newsroom
siner_madrid24
Στην Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι αναμένεται να ταξιδέψει ο Γιανίκ Σίνερ, με την παρουσία του στα court του Roland Garros να μοιάζει δεδομένη.

Παρά τα σενάρια για μη συμμετοχή του στο Roland Garros, ο Γιανίκ Σίνερ αναμένεται να ταξιδέψει την Τρίτη (21/5) για την πρωτεύουσα της Γαλλίας για να δώσει το «παρών» στο δεύτερο Grand Slam της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Sky Sports Italy οι προπονήσεις του Ιταλού πήγαν καλά, κατά τη διάρκεια του τουρνουά Masters στην Ρώμη, και αναμένεται να βρεθεί εντός των επόμενων ωρών στο Παρίσι για να ξεκινήσει την προετοιμασία πριν την έναρξη του κυρίως ταμπλό.

Άξιο να σημειωθεί πως ο Γιανίκ Σίνερ αναμένεται ν' ανέβει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης με την έναρξη του γαλλικού Major τουρνουά, με τις πιθανότητες να παραμείνει και μετά το τέλος αυτού να είναι πάρα πολλές, καθώς για να μην γίνει αυτό θα χρειαστεί ο Τζόκοβιτς να φτάσει σε κατάκτηση του τίτλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιανίκ Σίνερ, πέρα από την άνοδο στο Νο.1 του κόσμου, θέλει να κυνηγήσει τη δεύτερη σερί κατάκτηση Grand Slam καθώς είναι ο κάτοχος του φετινού Australian Open.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα