Σάκκαρη, Τσιτσιπάς: Την Πέμπτη (23/5) μαθαίνουν τους αντιπάλους τους στο Roland Garros

Newsroom
tsitsipas_sakkari
Την Πέμπτη (23/5) Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς πρόκειται να μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους στο Roland Garros.

Με την Μαρία Σάκκαρη να βρίσκεται στο Νο.7 του ταμπλό και τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Νο.9 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση σε WTA και ATP αντίστοιχα, το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5), για το Roland Garros.

Αυτή θα είναι η 8η παρουσία για τους δύο αθλητές στο δεύτερο grand slam της χρονιάς, με τον Τσιτσιπά να έχει πιο δύσκολο έργο. Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας είναι πολύ πιθανό να συναντήσει παίκτες που βρίσκονται από το Νο5-Νο8 του κόσμου, στη φάση των “16”, ενώ αναμένεται να βρεθεί απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο και στη φάση των “32”, με παίκτες που βρίσκονται στο Νο17-Νο24 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αναφορικά με τις κορυφαίες επιδόσεις των δύο αθλητών στο εν λόγω τουρνουά, ο Τσιτσιπάς έχει φτάσει στον τελικό το 2021 όταν ηττήθηκε με 3-2 από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά από μια επική αναμέτρηση όπου ο Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 2-0, ενώ η Σάκκαρη ως κορυφαία στιγμή ήταν ο ημιτελικός του 2021 όπου και βρέθηκε έναν πόντο μακριά από την πρόκριση στον τελικό, με την Ελληνίδα τενίστρια να λυγίζει από την μετέπειτα νικήτρια του τουρνουά, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα