Τσιτσιπάς: «Θέλω να γίνω ένας ολοκληρωμένος τενίστας»

Gazzetta team
Τσιτσιπάς: «Θέλω να γίνω ένας ολοκληρωμένος τενίστας»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξή του στο ATP Tour, τόνισε πως έχει τεράστια σημασία για την ψυχολογία του να γίνει το ίδιο καλός σε όλες τις επιφάνειες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για μία ακόμη μεγάλη πορεία στη Ρώμη, αλλά εστιάζει στο να βελτιώσει τις αδυναμίες του στο παιχνίδι του.

Να βελτιώσει τα αδύνατά του σημεία και να γίνει ένας «ολοκληρωμένος τενίστας» θέλει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας άσος που αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα στη Ρώμη, περιμένει να έχει μια καλύτερη πορεία σε σχέση με αυτή που είχε στην Μαδρίτη την προηγούμενη εβδομάδα.

«Παλεύω για να βελτιωθώ κάθε εβδομάδα. Θέλω να βελτιωθώ σε όλες τις επιφάνειες. Στην Μαδρίτη δεν ήμουν τόσο καλός, αλλά μέχρι τώρα τα αποτελέσματά μου είναι θετικά. Είμαι σταθερός στην απόδοσή μου, κάτι που βοηθά να βρίσκομαι στην θέση που είμαι αυτή την περίοδο» ανέφερε σε δηλώσει του στο ATPTour.com.

«Θέλω να συνεχίσω να παίζω με τον ίδιο τρόπο σε κάθε ματς και να έχω ακόμη καλύτερη απόδοση στο μέλλον» συνέχισε.

Ο Τσιτσιπάς μπορεί να λατρεύει την χωμάτινη επιφάνεια, αλλά τόνισε πως περιμένει πως και πως να επιστρέψει και στο γρασίδι.

«Περιμένω πως και πως τους αγώνες στο γρασίδι. Αλλά και στην σκληρή επιφάνεια μετά τον Αύγουστο. Θέλω να γίνω ένας ολοκληρωμένος παίκτης και αυτό είναι σημαντικό για την ψυχολογία μου. Να ξέρει δηλαδή ότι είμαι το ίδιο καλός σε όλες τις επιφάνειες. Από κάθε κατάσταση μπορείς να πάρεις θα θετικά και τα αρνητικά. Άσχετα από το αν θα είναι από τον πρώτο γύρο ή αν θα είναι αφού έχεις κερδίσει ένα τουρνουά. Πάντα την επόμενη εβδομάδα θα έχεις βρει κάτι να βελτιωθείς» συνέχισε ο Στέφανος.

«Δεν ήταν να γίνει στη Μαδρίτη. Βρήκα όμως την ευκαιρία να προετοιμαστώ κατάλληλα για το τουρνουά της Ρώμης» συμπλήρωσε ο Τσιτσιπάς που στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τσίλιτς και Μπούμπλικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Italian Open: Ραντεβού με Τζόκοβιτς στους "8" για Τσιτσιπά (pic)

ΡΟΥΝΤ - ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ 2-0: Αποκλεισμός στη Μαδρίτη (vids)

 

Τελευταία Νέα