Τζόκοβιτς: «Νομίζουν ότι τον ταπείνωσαν, είπαν ψέματα στο δικαστήριο οι Αυστραλοί», είπε ο Σέρβος πρόεδρος

Τζόκοβιτς: «Νομίζουν ότι τον ταπείνωσαν, είπαν ψέματα στο δικαστήριο οι Αυστραλοί», είπε ο Σέρβος πρόεδρος
Tην απόλυτη στήριξη του Σέρβου προέδρου έχει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Αλεξάνταρ Βούτσιτς να κατηγορεί τους δικηγόρους της Κυβέρνησης της Αυστραλίας για ψέματα που είπαν στο δικαστήριο.

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης της χώρας του ότι μίλησε με τον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την απόφαση του δικαστηρίου όπου και του εξέφρασε την υποστήριξή του προς το πρόσωπό του.

«Του είπα ότι ανυπομονώ να έρθει στη Σερβία, να επιστρέψει στη χώρα του, να είναι εκεί που είναι πάντα ευπρόσδεκτος. Κακομεταχειρίστηκαν τον καλύτερο τενίστα για 11 ημέρες, την 11η μέρα του έδωσαν την απόφαση που πάρθηκε την πρώτη μέρα…» είπε ο Βούτσιτς, σύμφωνα με το Novosti και στη συνέχεια κατηγόρησε τους δικηγόρους της αυστραλιανής κυβέρνησης για ψέματα.

«Είδατε στην άσκοπη διαδικασία του δικαστηρίου πόσα ψέματα είπαν οι δικηγόροι της αυστραλιανής κυβέρνησης. Απλώς λένε ψέματα. Λένε ότι υπάρχουν λιγότερo από το 50% στη είναι ανεμβολίαστο και επίσημα ο αριθμός είναι 58%. Μην ξεχνάτε ότι είναι υψηλότερο από ό,τι σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό ήταν ένα άσκοπο επιχείρημα.

Στη συνέχεια, ο κ. Βούτσιτς είπε ότι οι Αυστραλοί αθλητές θα είναι ευπρόσδεκτοι στη Σερβία στο πρωτάθλημα στίβου τον Μάρτιο «και δεν θα τους κακομεταχειριστούμε λόγω εκλογών».

Ευχαριστώ τον αυστραλιανό λαό καθώς είμαι σίγουρος ότι αγαπά τους Σέρβους. Νομίζουν ότι έχουν ταπεινώσει τον Τζόκοβιτς, αλλά έχουν ταπεινώσει τον εαυτό τους. Μπορεί να επιστρέψει στη χώρα του και να κοιτάξει τους πάντες στα μάτια με το κεφάλι ψηλά».

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα