Αινιγματικός ο Τζόκοβιτς για την συμμετοχή του στο Australian Open

Newsroom
Αινιγματικός ο Τζόκοβιτς για την συμμετοχή του στο Australian Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ρωτήθηκε στο Τορίνο εάν θα ταξιδέψει στη Μελβούρνη για το Australian Open και άφησε με την απάντηση του όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Πριν από λίγες ημέρες η Tennis Australia "επικύρωσε" την απόφαση της κυβέρνησης της Βικτόρια σύμφωνα με την οποία κανείς ανεμβολίαστος αθλητής ή αθλήτρια δεν θα μπορεί να ταξιδέψει στη χώρα και να συμμετάσχει στο Australian Open 2021 (17-30/1).

Όπως είναι φυσικά όλοι περιμένουν να δουν την αντίδραση του Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος έχει ταχθεί κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και δεν έχει αποκαλύψει εάν έχει εμβολιαστεί ή όχι.

Ο Σέρβος που είναι στο Νο1 κόσμου έχει 9 κατακτήσεις τίτλων στη Μελβούρνη και θα ήθελε να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα κερδίσει διψήφιο αριθμό Australian Open στην open era.

«Θα δούμε πρέπει να περιμένουμε»

Μετά από τον αποκλεισμό του από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο ATP Finals στο Τορίνο ο Σέρβος ρωτήθηκε για το εάν θα πάει ή όχι στη Μελβούρνη και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Θα δούμε. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Δεν έχω μιλήσει με τους διοργανωτές , για να είμαι ειλικρινής. Απλά περίμενα για να δω ποια θα ήταν η απόφασή τους», είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Θα παίξουν Ζβέρεφ και Μεντβέντεφ

Στη Μελβούρνη θα ταξιδέψει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο περσινός φιναλίστ Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο ημιφιναλίστ του 2020 Στέφανος Τσιτσιπάς αλλά και ο φιναλίστ του 2019 ο Ντομινίκ Τιμ.

«Ελπίζω να μπορέσει να αγωνιστεί. Σίγουρα αν δεν αγωνιστεί, θα είναι πιο εύκολο για μένα να κερδίσω το τουρνουά, αλλά εύχομαι η αυστραλιανή κυβέρνηση να κάνει μια εξαίρεση ή να γίνει ό,τι χρειαστεί, για να μπορέσει να συμμετέχει στο τουρνουά», είπε ο Σάσα για την συμμετοχή του Τζόκοβιτς.

Από την άλλη δεν θα δούμε τον Ρότζερ Φέντερερ ενώ έχει δηλώσει πως θέλει να συμμετάσχει ο Ράφα Ναδάλ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα