Οριστικά εκτός Australian Open o Φέντερερ, βλέπει επιστροφή στα court το καλοκαίρι

Newsroom
Οριστικά εκτός Australian Open o Φέντερερ, βλέπει επιστροφή στα court το καλοκαίρι
Ο Ρότζερ Φέντερερ δήλωσε πως δεν θα ταξιδέψει Μελβούρνη, ενώ ανέφερε πως αμφιβάλει αν θα είναι έτοιμος ως το Wimbledon!

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Ρότζερ Φέντερερ καθώς επιβεβαίωσε πως θα απουσιάσει από το Australian Open.

Ο Ελβετός τενίστας αν και στη Μελβούρνη υπήρχε αισιοδοξία ότι θα δώσει το παρών, όχι μόνο το απέκλεισε, αλλά τόνισε πως αμφιβάλει αν θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί ακόμη και στο Wimbledon το προσεχές καλοκαίρι!

«Θα μου προκαλούσε εξαιρετικά μεγάλη έκπληξη αν θα έπαιζα στο Wimbledon. Η Αυστραλία δεν είναι καν στα πλάνα μου» είπε χαρακτηριστικά ο Φέντερερ σε δηλώσεις του στην Le Matin.

«Μετά τις τελευταίες εξετάσεις, θα μπορέσω να συνεχίσω αθόρυβα τον Ιανουάριο και να συνεχίσω τις συνεδρίες στο γήπεδο με πολύπλοκη υποστήριξη τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο» είπε ακόμη ο Ελβετός, που πρόσθεσε ότι θέλει να κάνει μια τελευταία απόπειρα να διεκδικήσει έναν μεγάλο τίτλο πριν αποσυρθεί.

«Η φιλοδοξία μου είναι να δω τι είμαι ικανός να κάνω για μια τελευταία φορά. Μακάρι να μπορέσω να πω αντίο με τον δικό μου τρόπο και σε ένα γήπεδο τένις. Αυτός είναι ο λόγος που καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάστασή μου. Τότε, ας ξεκαθαρίσουμε, η ζωή μου δεν πρόκειται να καταρρεύσει αν δεν παίξω ξανά σε τελικό Grand Slam. Αλλά θα ήταν το απόλυτο όνειρο να επιστρέψω. Και μάλιστα, το πιστεύω ακόμα. Πιστεύω σε αυτού του είδους τα θαύματα» σχολίασε ο σπουδαίος τενίστας.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα