Τσιτσιπάς: Ήττα στα διπλά του τουρνουά στη Βαρκελώνη

Newsroom
gettyimages_tsitsipas
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα μαζί με τον Ρόμπιν Χάασε στον πρώτο γύρο των διπλών του Barcelona Open από τους Μαρσέλο Αρεβάλο και Μάτε Πάβιτς με 6-2, 6-4.

Η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στα διπλά του Barcelona Open δεν συνοδεύτηκε με νίκη, καθώς μαζί με τον συμπαίκτη του Ρόμπιν Χάασε ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από τους Μαρσέλο Αρεβάλο και Μάτε Πάβιτς με 6-2, 6-4 σε 62 λεπτά αγώνα.

Ένας δύσκολος αγώνας για τον Έλληνα τενίστα, τον οποίο έκαναν δυσκολότερο οι έμπειροι διπλίστες Αρεβάλο και Πάβιτς κερδίζοντας το 83% των πόντων πίσω από το πρώτο service (29/35) και βρίσκοντας 3 breaks χωρίς να δεχθούν ούτε break-point.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι αντίπαλοι του Στέφανου Τσιτσιπά έκαναν δύο breaks στο πρώτο σετ έκαναν με σχετική άνεση το 6-2 για να πάρουν το προβάδισμα στο ματς. Στο δεύτερο οι Τσιτσιπάς και Χάασε ανέβασαν ρυθμό, αλλά στο 7ο game δέχθηκαν το break, το οποίο ήταν αρκετό για του Αρεβάλο και Πάβιτς που έκαναν το 6-4 για να πάρουν τη νίκη και συνάμα την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο.

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο μονό του καταλανικού τουρνουά στον δεύτερο γύρο το απόγευμα της Τετάρτης (17/4). Εκεί, ο κάτοχος του φετινού Masters στο Μόντε Κάρλο θ' αντιμετωπίσει τον Σεμπάστιαν Όφνερ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ATP Τελευταία Νέα