Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα κόντρα στον Όφνερ στο τουρνουά της Βαρκελώνης

Newsroom
tsitsipas_monte_carlo24
Απέναντι στον Σεμπαστιάο Όφνερ θα κάνει πρεμιέρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο δεύτερο γύρο του τουρνουά στη Βαρκελώνη, μετά τη νίκη του Αυστριακού επί του Πάβελ Κότοβ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά το θρίαμβό του στο Μόντε Κάρλο, συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στη Βαρκελώνη. Εκεί, ο Έλληνας τενίστας θ΄αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο του τουρνουά τον Σεμπάστιαν Όφνερ, ο οποίος πήρε τη νίκη επί του Πάβελ Κότοβ με 5-7, 6-3, 6-2.

Οι δύο αθλητές έχουν συναντηθεί δύο φορές στο παρελθόν με τον Έλληνα να έχει κερδίσει ισάριθμες φορές. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση τους για τη φάση των «16» του Roland Garros ο Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη με 3-0 σετ.

Σημειώνεται πως ο Νο.7 τενίστας στον κόσμο θα ξεκινήσει την Τρίτη (16/4) τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Βαρκελώνης με τα διπλά. Εκεί, με συμπαίκτη τον Ρόμπιν Χάασε, θ' αντιμετωπίσουν τους Αρέβαλο και Πάβιτς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα