Τσιτσιπάς: «Του χρόνου ακόμη πιο ψηλά στην κατάταξη»

Newsroom
Τσιτσιπάς: «Του χρόνου ακόμη πιο ψηλά στην κατάταξη»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στον πρόσφατο τραυματισμό του, το Τορίνο, αλλά και την επόμενη σεζόν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να κάνει αύριο την πρεμιέρα του στα ATP Finals και στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Τορίνο έκανε έναν απολογισμό για την φετινή σεζόν.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον τραυματισμό του, τονίζοντας πως εν όψει του 2022 πρέπει να γίνει πιο «επαγγελματίας».

«Πέτυχα πολλούς στόχους που οδήγησαν σε μια πετυχημένη χρονιά και δεν μπορώ να μην είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Είχα και αρνητικές στιγμές. Έγιναν πολλά πράγματα, πολλοί αγώνες, πολλά ταξίδια συν την πανδημία που έπαιξε το ρόλο της σε πολλές αποφάσεις. Σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος εκεί που βρίσκομαι και θέλω να κάνω ένα επιπλέον βήμα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Να στοχεύσω ακόμα πιο ψηλά την επόμενη σεζόν. Αυτό θα απαιτήσει νέους στόχους και επίσης να προσπαθήσω να γίνω ακόμα πιο επαγγελματίας. Φυσικά μαζί σε όλη αυτή την προσπάθεια θα έχω και την ομάδα μου, η οποία θα με βοηθήσει να φτάσω σε αυτό το στόχο»

Ο Τσιτσιπάς θέλει να διεκδικήσει την παρουσία του στον τελικό, ωστόσο προέρχεται από τον τραυματισμό του στον αγκώνα, που τον ανάγκασε να αποσυρθεί από το τελευταίο τουρνουά στο Παρίσι.

«Στο Παρίσι ο πόνος ήταν αφόρητος. Έπρεπε να εγκαταλείψω για την ασφάλειά μου. Ήταν πολύ οδυνηρό για μένα που απογοήτευσα το κοινό, αλλά έπρεπε να το κάνω. Τις τελευταίες δύο ημέρες είχα ενοχλήσεις στην προπόνηση, αλλά ήταν σε λιγότερη ένταση από τις προηγούμενες» είπε.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα