Αλεξάντερ Ζβέρεφ: «Εγώ θα συνεχίσω να χαμογελάω γιατί θα γίνω πατέρας»

Gazzetta team
Αλεξάντερ Ζβέρεφ: «Εγώ θα συνεχίσω να χαμογελάω γιατί θα γίνω πατέρας»
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ αναφέρθηκε στην διάρκεια της απονομής στο Paris Masters στις προσπάθειες κάποιων να του στερήσουν με τις καταγγελίες τους το χαμόγελο.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είχε μια σπουδαία εβδομάδα στο Παρίσι.

Ο Γερμανός τενίστας (Νο6) απέκλεισε τον Ράφα Ναδάλ και έφτασε στον τελικό του Paris Masters αλλά εκεί ηττήθηκε από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Παρά την ήττα στον τελικό αμέσως μετά στην τελετή απονομής μίλησε δημόσια για τον ερχομό του παιδιού του αλλά και για τις προσπάθειες κάποιων να του στερήσουν το χαμόγελο.

«Εγώ θα συνεχίσω να χαμογελάω»

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έμαθε πως θα γίνει πατέρας αλλά η πρώην σύντροφος του δεν τον θέλει για κηδεμόνα ενώ άλλη πρώην του προέβη σε καταγγελλία για κακοποίηση από τον 23χρονο.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι αυτή τη στιγμή που προσπαθούν να σβήσουν το χαμόγελο από τα χείλη μου.

Έχω ανθρώπους που με αγαπούν γύρω μου. Σύντομα μάλλον θα γίνω πατέρας. Άρα, όλα είναι υπέροχα στη ζωή μου και αυτοί που προσπαθούν, ας συνεχίσουν την προσπάθεια, αλλά εγώ ακόμα χαμογελώ», είπε ο Σάσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Όλγκα Σαρίποβα καταγγέλει για ξυλοδαρμό τον Ζβέρεφ (pic)

Αλεξάντερ Ζβέρεφ: Έγκυος η πρώην σύντροφος του αλλά δεν τον θέλει για κηδεμόνα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα