Αλεξάντερ Ζβέρεφ: Έγκυος η πρώην σύντροφος του αλλά δεν τον θέλει για κηδεμόνα!

Gazzetta team
Αλεξάντερ Ζβέρεφ: Έγκυος η πρώην σύντροφος του αλλά δεν τον θέλει για κηδεμόνα!
Η Μπρέντα Πατέα αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο παιδί του Ζβέρεφ αλλά δεν θέλει να έχει κηδεμόνα το παιδί της τον Γερμανό τενίστα.

Σοκ στην Γερμανία αλλά και στον χώρο του τένις προκάλεψαν οι δηλώσεις της μέχρι πρότινος κοπέλας του Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Το μοντέλο Μπρέντα Πατέα που ήταν σε σχέση με τον Γερμανό τενίστα από τους τελευταίους μήνες του 2019 έως το καλοκαίρι του 2020 αποκάλυψε ότι είναι έγκυος 5 μηνών αλλά θέλει να μεγαλώσει μόνη το παιδί της και δεν θέλει τον "Σάσα" για κηδεμόνα!

Οι αποκαλύψεις της Πατέα

Η Πατέα που έχει καταγωγή από την Ρουμανία μίλησε στο περιοδικό "Gala" και προχώρησε στην αποκάλυψη:

«Είμαι 20 εβδομάδων έγκυος και περιμένω το παιδί του Αλεξάντερ. Το παιδί δεν ήταν κάτι που είχαμε προγραμματίσει, αλλά θα κάνω τα πάντα για να μεγαλώσει σε ένα υγιές και αρμονικό περιβάλλον.

Είμαι στην προνομιούχα θέση να μπορώ να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί. Ήμασταν σε κρίση πριν χωρίσουμε, γιατί θέλαμε διαφορετικά πράγματα για τις ζωές μας. Όποιος ζει μαζί με έναν αθλητή θα πρέπει να κάνει υποχωρήσει».

Οι δυο τους είχαν επισκεφτεί το καλοκαίρι το Βελιγράδι για το τουρνουά του Νόβακ Τζόκοβιτς αλλά όπως φαίνεται δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που είχε άσχημο χωρισμό και με την Όλια Σαρίποβα και για μήνες ήταν η σκιά του εαυτού του στα κορτ το 2019 δεν έχει πάρει ακόμη θέση για το θέμα και προφανώς από εδώ και πέρα θα ... μιλήσουν οι δικηγόροι.

Πάντως η Πατέα έσβησε από το Instagram όλες τις κοινές φωτογραφίες της με τον κορυφαίο Γερμανό τενίστα της εποχής μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα