Ζβέρεφ - Μεντβέντεφ 1-2: «Βασιλιάς» με ανατροπή στο Παρίσι (vids)

Αντώνης Πατσούρας
Ζβέρεφ - Μεντβέντεφ 1-2: «Βασιλιάς» με ανατροπή στο Παρίσι (vids)
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ κατέκτησε τον τίτλο στο Paris Masters κερδίζοντας με ανατροπή με 5-7, 6-4, 6-1 τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον τελικό. Όγδοος τίτλος καριέρας για το νέο Νο4 του κόσμου.

Τον πρώτο του τίτλο στο 2020 κατέκτησε στο Παρίσι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος που την Δευτέρα (9.11) θα είναι το νέο Νο4 στον κόσμο επικράτησε με ανατροπή με 5-7, 6-4, 6-1 του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον τελικό στο Παρίσι και κατέκτησε τον 8ο τίτλο της καριέρας του.

Αυτός είναι επίσης ο 3ος του σε Masters αφού το 2019 είχε κερδίσει στο Σινσινάτι και στη Σανγκάη και είναι ο 4ος Ρώσος μετά από τους Σάφιν, Νταβιντένκο και Κατσάνοφ που τα καταφέρνει στο Παρίσι.

Στα μεταξύ τους παιχνίδια με τον Ζβέρεφ ο Ρώσος μείωσε πλέον σε 5-2 αλλά έχει 2/2 σε τελικούς και μάλιστα σε τουρνουά Masters.

Από ένα μπρέικ

Ο Ζβέρεφ θα έχει τριπλό μπρέικ πόιντ στο 12ο γκέιμ. Ο Μεντβέντεφ θα σβήσει τα 2 μπρέικ πόιντ αλλά με το 3ο θα κλείσει το σετ με μπρέικ με 7-5!

Στο 2ο σετ, και στο 3ο γκέιμ ο Μεντβέντεφ θα φτάσει σε μπρέικ πόιντ αλλά ο Ζβέρεφ θα το σβήσει. Μετά από 5 ισοπαλίες ο Ρώσος θα έχει και νέο μπρέικ πόιντ στο γκέιμ αλλά ο Γερμανός θα το σβήσει και αυτό!

Ο Ζβέρεφ θα σβήσει και 3ο μπρέικ πόιντ αλλά ο Μεντβέντεφ θα φτάσει και σε 4ο! Ο Γερμανός θα αντέξει στην πίεση και θα κλείσει το σετ για να προηγηθεί με 2-1. Με love service game ο Ρώσος θα ισοφαρίσει σε 3-3.

O Μεντβέντεφ θα φτάσει σε μπρέικ πόιντ στο 9ο γκέιμ και θα προηγηθεί με μπρέικ με 5-4! Με το σερβίς του θα κλείσει το σετ (6-4). Στο 2ο σετ, ο Ρώσος είχε 1/5 μπρέικ πόιντ και ο Γερμανός δεν έφτασε σε μπρέικ πόιντ.

Έχουμε νικητή στο Παρίσι

Στο 3ο σετ, ο Μεντβέντεφ θα ξεκινήσει με μπρέικ (1-0) και στο 2ο γκέιμ θα σβήσει 2 μπρέικ πόιντ του Ζβέρεφ. O Γερμανός θα έχει άλλες 2 ευκαιρίες αλλά ο Ρώσος δεν θα του επιτρέψει να φτάσει σε μπρέικ.

Ο Μεντβέντεφ θα πάρει προβάδισμα με 2-0. Στο 3ο γκέιμ ο Ρώσος θα φτάσει σε διπλό μπρέικ πόιντ και με νέο μπρέικ θα φτάσει στο 3-0 και εν συνεχεία στο 4-0. Ο Μεντβέντεφ θα κλείσει το παιχνίδι με νέο μπρέικ (6-1).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα