US Open: Μαμάδες εν δράσει στα κορτ της Νέας Υόρκης

Αντώνης Πατσούρας
US Open: Μαμάδες εν δράσει στα κορτ της Νέας Υόρκης
Ποιος είπε ότι οι μαμάδες δεν παίζουν τένις σε υψηλό επίπεδο; Απόδειξη η Σερένα Ουίλιαμς, η Κιμ Κλάιστερς και η Βικτόρια Αζαρένκα.

Στη μάχη του US Open εισέρχονται τις επόμενες ώρες τρεις μαμάδες!

Η Σερένα Ουίλιαμς, η Κιμ Κλάιστερς και η Βικτόρια Αζαρένκα είναι στο ίδιο μέρος του ταμπλό και αρχίζουν τα παιχνίδια τους στον 1ο γύρο.

Η Αμερικανίδα παίζει με την συμπατριώτισσα της Κρίστι Αν και δεν είναι το πρώτο US Open που θα συμμετάσχει από τότε που γεννήθηκε η κόρη της Ολυμπία.

Έχει ξεπεράσει πλέον τα 2 χρόνια ζωής και καταλαβαίνει ποια είναι η μαμά της. Τώρα εάν ξέρει ότι η μαμά της θέλει το 24ο Grand Slam αυτό δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε εάν το έχει καταλάβει.

Στη Νέα Υόρκη όχι για ψώνια αλλά για να παίξει τένις επιστρέφει η Κιμ Κλάιστερς. Η Βελγίδα που είναι γεννημένη το 1983 και είναι δυο χρόνια μικρότερη από την Σερένα Ουίλιαμς, αποφάσισε στην αρχή του 2020 να επιστρέψει για 3η φορά στην ενεργό δράση.

Το τελευταίο της Grand Slam ήταν το US Open 2012 και φέτος πήρε wild card για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό. Η Κλάιστερς που έχει κατακτήσει 3 φορές το US Open είναι μητέρα τριών παιδιών.

H Κλάιστερς έχει 2 γιους και μια κόρη η οποία είναι η μεγαλύτερη και είναι 12 ετών! Στην πρεμιέρα της στο US Open 2020 θ' αντιμετωπίσει την Εκατερίνα Αλεξάνδροβα.

Η τρίτη της παρέας είναι η Βικτόρια Αζαρένκα. Πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε χωρίς αγώνα τον τίτλο στο Western and Southern Open και στα 32 της συνεχίζει να παίζει σε υψηλό επίπεδο.

H Λευκορωσίδα που έχει παίξει σε 3 τελικούς Grand Slam έφερε στη ζωή τον γιο της το 2016 αλλά μετά πέρασε πολύ δύσκολα. Χώρισε, πήγε στα δικαστήρια για την επιμέλεια του παιδιού, έπεσε σε κατάθλιψη και η ζωή της έγινε πρωτοσέλιδο.

Αποσύρθηκε αλλά επέστρεψε στην ενεργό δράση και σε λίγες ώρες θα παίξει με την Μπάρμπαρα Χαας.

 

US OPEN Τελευταία Νέα