Roland Garros: Την Τρίτη (16:00) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά

Gazzetta team
Roland Garros: Την Τρίτη (16:00) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά
Την Τρίτη (16:00, ERT Sports) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά κόντρα στον Μουνάρ στο Roland Garros. Πρώτος αγώνας και για τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το απόγευμα της Τρίτης ξεκινά το ταξίδι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Roland Garros 2020.

Ο Έλληνας τενίστας θα παίξει γύρω στις 16:00 (ERT Sports) με τον Χάουμε Μουνάρ (Ισπανία) στο «Suzanne Lenglen» με έπαθλο μια θέση στον 2ο γύρο του τουρνουά.

Με τον 23 χρονο Ισπανό που είναι στο Νο102 της παγκόσμιας κατάταξης ο Έλληνας τενίστας έχει παίξει μια φορά στο παρελθόν και αυτή στο Next Gen ATP Finals το 2018 στο Μιλάνο και τον είχε κερδίσει με 4-3, 4-3, 3-4, 4-2.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ταξίδεψε από το Αμβούργο όπου και ηττήθηκε από τον Αντρέι Ρούμπλεφ στον τελικό του Hamburg European Open και είναι έτοιμος για το Grand Slam.

Το παιχνίδι του είναι το 3ο στο κορτ με το πρόγραμμα ν' αρχίζει στις 12:00 με τον αγώνα του Πόσπισιλ με τον Μπερετίνι και να συνεχίζεται με το παιχνίδι της Κένιν με την Σαμσόνοβα.

Στη μάχη του Roland Garros εισέρχεται και το Νο1 του κόσμου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος μετά από τις 16:00 θα παίξει με τον Μικαέλ Ίμερ στο κεντρικό κορτ.

O Σέρβος δεν έχει παίξει ξανά με τον Σουηδό. Θα συμμετάσχει για 16η φορά στο Roland Garros και δεν έχει αποκλειστεί ποτέ από τον 1ο γύρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το πρόγραμμα της 3ης ημέρας.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα