Australian Open: Την Τρίτη (9/2) πρεμιέρα για Τσιτσιπά - Σάκκαρη

Gazzetta team
Australian Open: Την Τρίτη (9/2) πρεμιέρα για Τσιτσιπά - Σάκκαρη
Την Τρίτη (9/2) μπαίνουν στη μάχη του AO ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη. Πρεμιέρα την Δευτέρα (8/2) με Τζόκοβιτς, Σερένα, Οσάκα, Ζβέρεφ, Τιμ.

Γιουβέντους - Ρόμα: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και Live Streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στη 2η ημέρα του θα εισέλθουν στη "μάχη" του Australian Open η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο6 του κόσμου και στο Νο5 του ταμπλό θα παίξει την Τρίτη στον 1ο γύρο με τον Γάλλο Ζιλ Ζιμόν. Από την άλλη η Μαρία Σάκκαρη (Νο22) θα παίξει με την Γαλλίδα Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

Την Δευτέρα θα δούμε το Νο1 του κόσμου, τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Ντομινίκ Τιμ, τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ενώ από τις γυναίκες θα ξεκινήσουν η Ναόμι Οσάκα, η Βένους και η Σερένα Ουίλιαμς, η Ίγκα Σβιάτεκ και η Σιμόνα Χάλεπ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα ξεκινήσει στις 12:00 απέναντι στον Τζέρεμι Σαρντί ενώ ο Ντομινίκ Τιμ θα παίξει στις 06:00 με τον Μιχαήλ Κουκούσκιν.

Στο γυναικείο ταμπλό το πρόγραμμα στη Rod Laver Arena ανοίγει στις 02:00 με το παιχνίδι της Οσάκα με την Παβλιουτσένκοβα και ακολουθεί ο αγώνας της Σερένα με την Σίγκεμουντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το πρόγραμμα της Δευτέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Australian Open: Πρεμιέρα με Σιμόν και στους "8" με Ναδάλ ο Τσιτσιπάς

Australian Open: Πρεμιέρα με Μλαντένοβιτς για Σάκκαρη (pic)

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα