Μπαντόσα για την επανασύνδεση με Τσιτσιπά: «Θέλουμε, πλέον, να είναι πιο ιδιωτικά τα πράγματα»

Newsroom
tsitsipas_badosa
Η Πάουλα Μπαντόσα, μετά τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά για την επανασύνδεσή του, ξεκαθάρισε πως οι δυο τους είναι πάλι μαζί τονίζοντας πως πλέον θέλει η σχέση της με τον Έλληνα τενίστα να είναι πιο ιδιωτική.

Η Πάουλα Μπαντόσα, σε δηλώσεις της, πριν την επίσημη έναρξη του Roland Garros απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά, με την ίδια να επιβεβαιώνει της φήμες για επανασύνδεση.

Μάλιστα, η Ισπανίδα τενίστρια χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες επιβεβαίωσε τις φήμες για επανασύνδεση των δύο, τονίζοντας πως πλέον θέλει τα πράγματα να γίνουν πιο ιδιωτικά.

«Τα είπε όλα ο Στέφανος, είναι ξεκάθαρο» ήταν το πρώτο της σχόλιο. Και συνέχισε λέγοντας:

«Η σχέση λειτουργεί καλά τώρα. Το εξήγησε, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Είναι η ιδιωτική μας ζωή. Ένα από τα πράγματα που δεν μου άρεσε ή που δεν μας άρεσε είναι ότι ήταν όλα πολύ δημόσια, οπότε θέλουμε να κρατήσουμε λίγο πιο ιδιωτικά τα πράγματα. Καταλαβαίνω ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο διότι είμαστε δημόσια πρόσωπα και ο κόσμος θα ρωτάει, αλλά θέλουμε να το κρατήσουμε για το εαυτό μας, διότι είναι δύσκολο να συνδυάσουμε με αυτό τις καριέρες μας. Ας κρατήσουμε τα πράγματα απλά, νομίζω ότι βοηθάει και να είναι πιο υγιές».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα