Τσιτσιπάς: Όσα λέει ο πατέρας για τις φήμες επανασύνδεσης με την Μπαντόσα (vid)

Newsroom
apostolos_tsitsipas_badosa
Ο Απόστολος Τσιτσιπάς, πατέρας και προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά, μίλησε για τις φήμες που κάνουν λόγο για επανασύνδεση του γιου του με την Πάουλα Μπαντόσα.

Στην εκπομπή "Το Πρωινό" μίλησε ο Απόστολος Τσιτσιπάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες επανασύνδεσης του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα, μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με τους δυο τους να βγαίνουν βόλτα στους δρόμους του Παρισιού.

Ο πατέρας του 25χρονου τενίστα έκανε ξεκάθαρο πως ο γιος τους και η Μπαντόσα, παρά το χωρισμό τους, παραμένουν φίλοι με τις συναντήσεις τους να είναι πολύ λογικό μιας και δουλεύουν στον ίδιο χώρο.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Τσιτσιπά

«Είναι όλα καλά, μόλις ήρθαμε στο Roland Garros. Ξεκινήσαμε προετοιμασία, όλα βαίνουν καλώς».

Για τις φήμες επανασύνδεσης απάντησε:

«Εννοείται ότι είναι φίλοι. Στον ίδιο χώρο είναι η δουλειά τους, δεν θα μπορέσουν να συναντηθούν; Συναντιούνται μάλλον. Κάνουμε προπονήσεις όπως πρέπει να κάνουμε, σήμερα φτάσαμε, κάναμε την πρώτη προπόνηση. Σας ευχαριστώ, πρέπει να κλείσω γιατί έχω προπόνηση».

Σημειώνεται πως τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όσο και η Πάουλα Μπαντόσα βρίσκονται στο Παρίσι ενόψει της έναρξης του Roland Garros.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα