Roland Garros: Tη Δευτέρα πρεμιέρα οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στο Παρίσι

Newsroom
 Roland Garros: Tη Δευτέρα πρεμιέρα οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στο Παρίσι
O Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα στο Roland Garros, την ίδια ημέρα θα γίνει και το μεγάλο παιχνίδι του 1ου γύρου ανάμεσα στον Ράφαελ Ναδάλ και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Τα κυρίως ταμπλό στο Roland Garros αρχίζουν την Κυριακή (26/5), όμως οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα αρχίσουν την προσπάθειά τους τη Δευτέρα (27/5).

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τους αγώνες της Κυριακής (26/5), όπου μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν οι Κάρλος Αλκαράθ, Αντρέι Ρούμπλεφ, ο Άντι Μάρεϊ με αντίπαλο τον Σταν Βαβρίνκα, αλλά και από πλευράς γυναικών οι Γιέλενα Οσαπένκο, Ναόμι Οσάκα και Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Παράλληλα, λίγο αργότερα έγιναν γνωστά τα παιχνίδια και της Δευτέρας (27/5), εκεί όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ούγγρο Μάρτον Φούτσοβιτς και όποιος περάσει στον γύρο των «64» θα παίξει με τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στους Λάσλο Τζέρε και Ντάνιελ Αλτμάιερ, που θα παίξουν την Κυριακή (26/5).

Τη Δευτέρα θα αγωνιστεί και η Μαρία Σάκκαρη με τη Βαρβάρα Γκρατσέβα, ενώ το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας και για τον 1ο γύρο είναι αυτό ανάμεσα στον Ράφαελ Ναδάλ και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Σε περίπτωση πρόκρισης ο Τσιτσιπάς θα παίξει ξανά την Τετάρτη (29/5) και η Σάκκαρη την Πέμπτη (30/5).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα