Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Μάκελι έδιωξε τον βοηθό του για το καθαρό γκολ που δεν μέτρησε στο Σερβία - Πορτογαλία (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Μάκελι έδιωξε τον βοηθό του για το καθαρό γκολ που δεν μέτρησε στο Σερβία - Πορτογαλία (vid)

bet365

Ο Ολλανδός διαιτητής του Σερβία - Πορτογαλία, Ντάνι Μάκελι, έδιωξε από την ομάδα του τον συμπατριώτη επί σειρά ετών βοηθό, Μάριο Ντικς, ο οποίος δεν είδε ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή στο πεντακάθαρο γκολ του Κριστιάνο Ρονάντο που δεν μέτρησε.

Έχουν περάσει 17 μέρες από εκείνο το βράδυ της 27ης Μαρτίου στο Βελιγράδι και την ισόπαλη (2-2) αναμέτρηση των εθνικών Σερβίας και Πορτογαλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 με το πεντακάθαρο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις που δεν μέτρησε καθώς ο βοηθός, Μάριο Ντικς, δεν είδε ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Εν μέσω συζήτησης τόσο για την απουσία των τεχνολογιών (VAR, goal line technology) σε αυτό το επίπεδο, όσο και για την αντίδραση του CR7 (πέταξε το περιβραχιόνιο και αποχώρησε εκνευρισμένος πριν δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη) ο Ολλανδός διαιτητής της αναμέτρησης του «Ράικο Μίτιτς», Ντάνι Μάκελι, έλαβε την απόφαση να απομακρύνει από την ομάδα του τον επί σειρά ετών βοηθό του!

Ο Μάριο Ντικς όπως αποκάλυψε η έγκυρη ολλανδική σελίδα, AD, αντικαταστάθηκε από τον Γιαν ντε Φράις. Το επιβεβαίωσε, άλλωστε, ο ίδιος ο Ντάνι Μάκελι, ο οποίος έχει σφυρίξει και ματς της Super League Interwetten στο παρελθόν.

«Ο Γιαν ντε Φράις θα πάρει τη θέση του Μάριο Ντικς στην ομάδα μας, Είναι εσωτερικό ζήτημα. Έχω δουλέψει τόσα χρόνια μαζί με τον Μάριο, οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολη απόφαση».

Από την πλευρά του ο Ντικς δεν δίστασε να εκφράσει την απογοήτευσή του: «Είναι μεγάλη απογοήτευση για μένα, λίγο πριν το Euro. Ο Μάκελι μου είπε ότι δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη στη συνεργασία μας. Ήλπιζα για περισσότερη υποστήριξη και καταννόηση».

Η φάση συνέβη στο τρίτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου, όταν ο Κριστιάνο πλάσαρε και ο Ντικς δεν είδε ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή, πριν απομακρύνει ο Μίτροβιτς. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εξερράγη, διαμαρτυρήθηκε, αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, πέταξε το περιβραχιόνιο στο έδαφος (στάση για την οποία τον επέκριναν τόσο ο Φερνάντο Μέιρα, όσο και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο) και αποχώρησε πριν ο Μάκελι σφυρίξει.

Ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε ότι ο Μάκελι τού ζήτησε συγγνώμη στα αποδυτήρια, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο Ολλανδός ρέφερι τονίζοντας ότι άκουσε τον βοηθό του. Μάλιστα το περιβραχιόνιο δημοπρατήθηκε για καλό σκοπό (σωτηρία μικρού παιδιού) αντί 64.000 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έκλεισε» στις 64.000 ευρώ η δημοπράτηση του περιβραχιονίου του Κριστιάνο!

Αφιερωμένο στους αρνητές της τεχνολογίας…

VAR «ταξικό» και ποδόσφαιρο με διαφορετικούς κανόνες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα