Σάντος για το γκολ του Κριστιάνο που δεν μέτρησε: «Μού ζήτησε συγγνώμη ο διαιτητής» (vid)

Gazzetta team
Σάντος για το γκολ του Κριστιάνο που δεν μέτρησε: «Μού ζήτησε συγγνώμη ο διαιτητής» (vid)

bet365

O Φερνάντο Σάντος σχολίασε για τη φάση του γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν μέτρησε στην ισόπαλη (2-2) αναμέτρηση της Σερβίας με την Πορτογαλία ότι δεν μπορούν να συμβαίνουν αυτά σε ματς τέτοιου επιπέδου και υποστήριξε ότι ο διαιτητής, Ντάνι Μακέλι, τού ζήτησε συγγνώμη μετά τη λήξη.

Ο Φερνάντο Σάντος ήταν έξαλλος βλέποντας τον διαιτητή να μην μετράει το καθαρό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 90+3' της ισόπαλης (2-2) αναμέτρησης της Σερβίας με την Πορτογαλία, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις μετά από τη λήξη τόνισε ότι δεν μπορούν να συμβαίνουν αυτά σε τέτοιο επίπεδο. Όπως υποστήριξε ο διαιτητής, Ντάνι Μακέλι, τού ζήτησε συγγνώμη μετά τη λήξη αναγνωρίζοντας το λάθος.

«Η μπάλα μπήκε μέσα στο μισό της εστίας και περισσότερο, αλλά αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια που κάναμε. Αλλά το να συμβαίνει αυτό σε ματς ενός τέτοιου επιπέδου δεν είναι δυνατόν. Ο διαιτητής μού ζήτησε συγγνώμη», υποστήριξε ο Φερνάντο Σάντος. Δείτε ξανά τη φάση του τρίτου λεπτού του επιπρόσθετου χρόνου με τον Κριστιάνο να είναι έξαλλος, να πετάει το περιβραχιόνιο και να αποχωρεί δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προκρ. Μουντιάλ 2022: «Έκλεψαν» τη νίκη από την Πορτογαλία, «στοπ» των Τσέχων στο Βέλγιο (vids)

Μουντιάλ 2022: Απίστευτο, 5.000 Covid free Ολλανδοί χωρίς μάσκες στην εξέδρα (vid)

Ανθρώπινα δικαιώματα και Μουντιάλ 2022. Μετά τη Νορβηγία και τη Γερμανία, ποιος; (pic)

Λουίς Ενρίκε: «Ο αγώνας κόντρα στην Ελλάδα ήταν αμυντικά ο καλύτερος της καριέρας μου»

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα