Σερβία - Πορτογαλία: Δεν μέτρησε καθαρό γκολ του Κριστιάνο, πέταξε το περιβραχιόνιο κι αποχώρησε πριν τη λήξη (vid)

Gazzetta team
Σερβία - Πορτογαλία: Δεν μέτρησε καθαρό γκολ του Κριστιάνο, πέταξε το περιβραχιόνιο κι αποχώρησε πριν τη λήξη (vid)

bet365

Ο διαιτητής του Σερβία - Πορτογαλία (2-2) δεν μέτρησε - απουσία goal line technology - καθαρό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο (η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή) στο 90+3'. Εξερράγη ο CR7, πέταξε το περιβραχιόνιο και έφυγε από το γήπεδο πριν τη λήξη του ματς, εκνευρισμένος και ο Φερνάντο Σάντος.

Απίθανο φινάλε το βράδυ του Σαββάτου στο Ράικο Μίτιτς του Βελιγραδίου και την ισόπαλη (2-2) αναμέτρηση των εθνικών Σερβίας και Πορτογαλίας για την δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε στο 90+3', αλλά το γκολ δεν μέτρησε (απουσία goal line technology και VAR στην προκριματική φάση) από τον διαιτητή, καθώς ο βοηθός του θεώρησε ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή όταν απομάκρυνε ο Στέφαν Μίτροβιτς.

Ο CR7 διαμαρτυρήθηκε, αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, πέταξε το περιβραχιόνιο εκνευρισμένος - εξήγησε μέσω ανάρτησης στο Instagram γιατί - και έφυγε από το ματς πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη, εκνευρισμένος και έξαλλος ήταν και ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος υποστηριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο διαιτητής του ζήτησε συγγνώμη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι, ενώ ο βοηθός που δεν είδε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή ήταν ο Μάριο Ντικς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προκρ. Μουντιάλ 2022: «Έκλεψαν» τη νίκη από την Πορτογαλία, «στοπ» των Τσέχων στο Βέλγιο (vids)

Σάντος για το γκολ του Κριστιάνο που δεν μέτρησε: «Μού ζήτησε συγγνώμη ο διαιτητής»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Νιώσαμε ότι έβλαψαν ένα ολόκληρο έθνος»

Μουντιάλ 2022: Απίστευτο, 5.000 Covid free Ολλανδοί χωρίς μάσκες στην εξέδρα (vid)

Ανθρώπινα δικαιώματα και Μουντιάλ 2022. Μετά τη Νορβηγία και τη Γερμανία, ποιος; (pic)

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα