Κριστιάνο Ρονάλντο: «Νιώσαμε ότι έβλαψαν ένα ολόκληρο έθνος» (pic & vid)

Gazzetta team
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Νιώσαμε ότι έβλαψαν ένα ολόκληρο έθνος» (pic & vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ανάρτησή του στο Instagram λίγα λεπτά μετά την ισοπαλία (2-2) της Σερβίας με την Πορτογαλία και το καθαρό γκολ που δεν μέτρησε στο 90+3' εξήγησε την αντίδρασή του να πετάξει το περιβραχιόνιο καθώς όπως τόνισε «νιώσαμε ότι έβλαψαν ένα ολόκληρο έθνος».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξερράγη πετώντας το περιβραχιόνιο και αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο του «Μαρακανά» του Βελιγραδίου δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της ισόπαλης (2-2) αναμέτρησης της Σερβίας με την Πορτογαλία, διαμαρτυρόμενος δικαίως για το καθαρό του γκολ που δεν μέτρησε.

Ο CR7 με ανάρτησή του στο Instagram εξήγησε την αντίδρασή του να πετάξει το περιβραχιόνιο καθώς, όπως τόνισε, «νιώσαμε ότι έβλαψαν ένα ολόκληρο έθνος».

«Το να είμαι αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας είναι μία από τις μεγαλύτερες περηφάνιες και προνόμια στη ζωή μου. Δίνω και θα δίνω πάντα τα πάντα για τη χώρα μου, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Αλλά υπάρχουν στιγμές που δύσκολα τις διαχειρίζεσαι, ειδικά όταν νιώσαμε ότι έβλαψαν ένα ολόκληρο έθνος. Σηκώνουμε το κεφάλι και αντιμετωπίζουμε την επόμενη πρόκληση. Φόρτσα Πορτογαλία», ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάντος για το γκολ του Κριστιάνο που δεν μέτρησε: «Μού ζήτησε συγγνώμη ο διαιτητής»

Προκρ. Μουντιάλ 2022: «Έκλεψαν» τη νίκη από την Πορτογαλία, «στοπ» των Τσέχων στο Βέλγιο (vids)

Μουντιάλ 2022: Απίστευτο, 5.000 Covid free Ολλανδοί χωρίς μάσκες στην εξέδρα (vid)

Ανθρώπινα δικαιώματα και Μουντιάλ 2022. Μετά τη Νορβηγία και τη Γερμανία, ποιος; (pic)

Λουίς Ενρίκε: «Ο αγώνας κόντρα στην Ελλάδα ήταν αμυντικά ο καλύτερος της καριέρας μου»

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα