Κασάνο: «Ο Ζορζίνιο μου είπε ότι θα είναι έγκλημα αν η Χρυσή Μπάλα δεν καταλήξει στον Μέσι»

Κώστας Τόπας
Κασάνο: «Ο Ζορζίνιο μου είπε ότι θα είναι έγκλημα αν η Χρυσή Μπάλα δεν καταλήξει στον Μέσι»

bet365

Ο Αντόνιο Κασάνο αποκάλυψε πως ο Ζορζίνιο του είπε πως αν η «Χρυσή Μπάλα» δεν καταλήξει στα χέρια του Λιονέλ Μέσι, θα είναι έγκλημα.

Ο 29χρονος μέσος ήταν ο κινητήριος μοχλός της εθνικής Ιταλίας στο Euro και μετά την κατάκτηση του Champions League, σε συλλογικό επίπεδο με την ομάδα του Τσέλσι, ο Ζορζίνιο κατέκτησε και την κορυφή στην Ευρώπη με την «Σκουάντρα Ατζούρα» στο Euro και πανηγύρισε δύο ευρωπαϊκά τρόπαια σε μία σεζόν.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί καθώς πρόσφατα, βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ να καταλήξει στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην Τσέλσι. Ετσι, μετά από αυτά τα σπουδαία επιτεύγματα, ο Ζορζίνιο μπήκε στην κουβέντα για την «Χρυσή Μπάλα».

Ωστόσο, ο ίδιος θεωρεί πως δεν είναι ακόμα έτοιμος για να κατακτήσει το συγκεκριμένο βραβείο, λέγοντας στον συμπατριώτη του Αντόνιο Κασάνο, πως θα είναι «έγκλημα» αν η «Χρυσή Μπάλα» δεν καταλήξει στα χέρια του Λιονέλ Μέσι.

«Θυμάστε όταν είπα ότι κάθε δημοσιογράφος που ψήφισε τον Ζορζίνιο για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας θα πρέπει να του αφαιρεθεί η άδεια; Λοιπόν, ήμουν στη Φορμεντέρα με την οικογένειά μου και κάποια στιγμή ένιωσα ένα άγγιγμα. "Αντόνιο, είσαι υπέροχος" άκουσα χαρακτηριστικά εκείνη τη στιγμή.

Γύρισα να δω ποιος ήταν, έβγαλε τα γυαλιά και τη μάσκα του και ήταν ο Ζορζίνιο! Τον ρώτησα, αν θα θεωρήσει σκάνδαλο αν του δώσουν την Χρυσή Μπάλα και δεν την πάρει ο Μέσι. Μου απάντησε ότι συμφωνεί απόλυτα μαζί μου, λέγοντας πως ο Μέσι πρέπει πάντα να κερδίζει τον συγκεκριμένο τίτλο.

«Τώρα θαυμάζω τον Ζορζίνιο ακόμη περισσότερο. Μιλούσαμε ώρες, είναι ένας εξαιρετικός τύπος, πολύ έξυπνος, ταπεινός και ευγενικός», ανέφερε ο Κασάνο στον Κρίστιαν Βιέρι, στο κανάλι Bobo TV Twitch.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα