MasterChef: Έξαλλος ο Γιάννης με το λάθος του Διονύση, «άντε γ@#$@&# ρε φίλε, τι συγγνώμη;» (vid)

Gazzetta team
MasterChef: Έξαλλος ο Γιάννης με το λάθος του Διονύση, «άντε γ@#$@&# ρε φίλε, τι συγγνώμη;» (vid)
Ο Διονύσης Σαρακίνης μάλλον δεν έχει κερδίσει την συμπάθεια των συμπαικτών του στο MasterChef.

Ο Διονύσης Σαρακίνης είναι ο παίκτης που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο MasterChef και όχι για τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά για το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του λένε συνεχώς αρνητικά πράγματα για εκείνον.

Πριν από λίγες ημέρες, ο κολλητός του στο ριάλιτι μαγειρικής, ο Γιάννης Αυλωνίτης, τον είχε χαρακτηρίσει τοξικό και τόνιζε πως δεν είναι φίλος του.

Στο χθεσινό (19/5) επεισόδιο, ο Παύλος Χάππιλος, ανέφερε πως στην δοκιμασία τον άγχωνε και ήταν σαν να τον είχε βάλει στο στόχαστρο.

Ωστόσο, οι συμπαίκτες του συνέχισαν να μιλούν αρνητικά για τον Διονύση και στο επεισόδιο της Πέμπτης (20/5).

Η διεκδίκηση της Μαργαρίτας Νικολαϊδη ώστε να σχηματιστούν τα τρία ζευγάρια της δοκιμασίας, έφερε κόντρα ανάμεσα σε Παύλο Χάππιλο και Γιάννη Αυλωνίτη, αφού κανένας από τους δυο τους δεν ήθελε να είναι ζευγάρι με τον Διονύση.

Μάλιστα ο Παύλος ανέφερε: «Είναι πολύ ατομιστής ο Διονύσης, δεν σκέφτεται τον άλλον. Ακόμα και στις ομαδικές όταν μιλάς μαζί του και του λες μια ιδέα, δεν προσθέτει σε αυτήν αλλά σου λέει κάτι δικό του, τελείως διαφορετικό. Είναι δύσκολο… Εγώ τώρα θα γίνω ο κακός της υπόθεσης. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Γιάννης δεν ήθελε να πάει μαζί του. Αφού μια χαρά συνεργάζονται. Όχι;».

Έξαλλος ο Γιάννης με το λάθος του Διονύση

Μια σάλτσα που «έκοψε», ήταν η αιτία να γίνει έξαλλος ο Γιάννης με τον Διονύση.

Μάλιστα ο Διονύσης είπε στους κριτές ότι αποφάσισαν μαζί να την βάλουν στο πιάτο, κι αυτό εκνεύρισε τον Γιάννη.

Στην συνέχεια ο Γιάννης βγήκε εκτός εαυτού: «Άντε γ@#$@&# ρε φίλε τι συγγνώμη; Δεν είμαι στενοχωρημένος με εμένα. Είμαι έξαλλος με τον Διονύση αυτήν την στιγμή. Δεν με απασχολεί ούτε η συγγνώμη σου, ούτε τίποτα. Το αποτέλεσμα μετρά, αυτό βλέπω», ανέφερε στην κάμερα του MasterChef.

Έτσι, ο Γιάννης με τον Διονύση κι η Μαργαρίτα Νικολαϊδη με τον Παύλο Χάππιλο, είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Μαρίνα Ντεμολλάι κι ο Αλέξανδρος Συνοδινός προκρίνονται απευθείας στην πεντάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ