Σοβαρός τραυματισμός άνδρα στη Χίο: Γυναίκα του έριξε χημικό υγρό σε όλο του το σώμα

Gazzetta team
Σοβαρός τραυματισμός άνδρα στη Χίο: Γυναίκα του έριξε χημικό υγρό σε όλο του το σώμα
Μεγάλη μάχη των γιατρών να σώσουν το μάτι του εγκαυματία. Νωρίτερα το ίδιο άτομο του έκαψε το μηχανάκι.

Με εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του από τα οποία το ένα πολύ σοβαρό στο μάτι μεταφέρθηκε σήμερα Πέμπτη το απόγευμα στο Νοσοκομείο Χίου ενήλικας άνδρας.

Τα εγκαύματα προκλήθηκαν από χημικό σε υγρή μορφή το οποίο του έριξε γυναίκα με την οποία διαπληκτίστηκε.

Νωρίτερα η γυναίκα αυτή είχε προβεί σε εμπρησμό του δικύκλου του ίδιου άνδρα.

Η Αστυνομία επιβεβαιώνει το συμβάν ενώ πληροφορίες από το Νοσοκομείο Χίου λένε ότι οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν το μάτι του εγκαυματία.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με το Politischios.gr, το θύμα του περιστατικού διαπληκτίστηκε με γνωστή του γυναίκα, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη να του ρίξει αγνώστου ταυτότητας -μέχρι στιγμής- υγρό, το οποίο του προξένησε χημικά εγκαύματα σε όλο του το κορμί.

Νωρίτερα η συγκεκριμένη είχε προβεί σε εμπρησμό του δικύκλου του με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση Πυροσβεστικής και Ασφάλειας Χίου.

Σοβαρότερο δε, έγκαυμα θεωρείται αυτό στο μάτι του θύματος, με τους γιατρούς να δίνουν αγώνα προκειμένου να καταφέρουν να το σώσουν.

Να σημειωθεί ότι, η συγκεκριμένη γυναίκα είναι γνωστή στην Αστυνομία από ρίψη αυγών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου αλλά και για απειλή κατά κοινωνικών λειτουργών με τη χρήση ψεύτικου όπλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ