Ταξίδεψε 10.000 χλμ. για να καταστρέψει την κλειδαριά αγάπης που είχε με τον πρώην της (pics & vid)

Gazzetta team
Ταξίδεψε 10.000 χλμ. για να καταστρέψει την κλειδαριά αγάπης που είχε με τον πρώην της (pics & vid)
Μια Κορεάτισσα αποφάσισε να κάνει το γύρο του κόσμου για να καταστρέψει μια κλειδαριά αγάπης που είχε αφήσει με τον πρώην σύντροφό της.

Η Κάσι Γιουνγκ από τη Νότια Κορέα κάποτε ήταν ερωτευμένη και δεν το έκρυβε. Το 2019 είχε βρεθεί με τον τότε σύντροφό της σε μια γέφυρα στη Σεούλ και έκαναν ότι και τα περισσότερα ζευγάρια. Αγόρασαν ένα λουκέτο αγάπης, έγραψαν τα ονόματά τους και το άφησαν ανάμεσα σε εκατοντάδες στη γέφυρα αγάπης.

Δυο χρόνια αργότερα όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Το ζευγάρι χώρισε και η Κάσι φαίνεται ότι ήθελε να «κόψει» οποιονδήποτε δεσμό την ένωνε με τον πρώην σύντροφο της. Έτσι αποφάσισε να αφήσει το Λος Άντζελες και να επιστρέψει στη Νότια Κορέα, διανύοντας 10.000 χλμ, προκειμένου να απαλλαγεί μια και καλή από τον παρελθόν της.

Μάλιστα, ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο με όλη την διαδρομή που έκανε για να ολοκληρώσει το σκοπό της. Από το αεροδρόμιο ως την γέφυρα που έβαλε τους τίτλους τέλους εκείνης της σχέσης μια για πάντα.

Αρχικά μπήκε στο αεροπλάνο και ταξίδεψε από την Αμερική στην Ασία, στη συνέχεια πήρε λεωφορείο, τελεφερίκ ώσπου έφτασε στο σημείο που είχε αφήσει το λουκέτο με τον πρώην φίλο της. Στο ενδιάμεσο είχε αγοράσει μια πένσα, έτσι ώστε να κόψει την κλειδαριά.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με το σπασμένο λουκέτο στα χέρια της και την έκδηλη ικανοποίηση στο πρόσωπό της, μιας και απαλλάχθηκε μια για πάντα από τα «δεσμά» εκείνης τη σχέσης. Το βίντεο της έχει γίνει viral καθώς έχει περισσότερες από 5 εκατομμύρια προβολές.

Παρόλα αυτά δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το ταξίδι της από τις ΗΠΑ στη Νότια Κορέα έγινε αποκλειστικά γι αυτό τον λόγο ή αν συνδυάστηκε με κάποιον άλλον πιο σοβαρό.

@kassieyeung

Snip snip#seoul #seoultravel #seoul_korea #seoultower #lovelock #breakup #petty #korea #breakuptiktok #pettytiktok #heartbreak

Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ