«Κληρώνει» η συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο Survivor: Τον βλέπει νευροχειρουργός (vid)

Gazzetta team
«Κληρώνει» η συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο Survivor: Τον βλέπει νευροχειρουργός (vid)
Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την παραμονή του Τριαντάφυλλου στο Survivor. Η καθοριστική γνωμάτευση των γιατρών.

Ο Τριαντάφυλλος είναι το «μαύρο πρόβατο» για την ομάδα του στο Survivor και δείχνει να μην περνάει καλά, ενώ πρόσφατα ξέσπασε σε κλάματα.

Η ψυχολογία του ωστόσο επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες, αφού έχει τραυματιστεί. Όμως ενδέχεται αυτός ο τραυματισμός να του κοστίσει την συμμετοχή του στο παιχνίδι, αφού μια απάντηση του γιατρού θα κρίνει το αν θα συνεχίσει ή όχι.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό»: «Ο Ντάφυ όπως βλέπετε έχει όντως τραυματιστεί, μπορεί να είναι θεατρίνος και ηθοποιός, αλλά δεν αγωνίζεται. Έχει ένα πρόβλημα στο ισχίο. Μπορεί να είπε μεγαλογιατρός κλπ, και να τον κοροϊδεύουν για αυτή τη λέξη που είπε, όμως τις επόμενες ώρες, στο live όχι σε αυτό που βλέπουμε εμείς, θα τον δει ένας νευροχειρουργός. Θα δει αν το πρόβλημα στο ισχίο μπορεί να ιαθεί. Αν ο νευροχειρουργός πει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί και προκειμένου να επιδεινωθεί και να έχει και προβλήματα μετά και να ζητήσει καμιά αποζημίωση από την παραγωγή, θα του ζητήσουν να απομακρυνθεί από το παιχνίδι, όπως έγινε και με την Σοφία. Άρα λοιπόν, τις επόμενες ώρες, άσχετα με το αν θα ψηφιστεί ή όχι, άσχετα με το αν θα είναι υποψήφιος ή όχι, μπορεί να του ζητήσει η παραγωγή να απομακρυνθεί, ανάλογα με το τι θα πει ο γιατρός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ