11χρονος στην Ρόδο ανέβασε στο TikTok ότι τον έχουν απαγάγει και «σήκωσε στο πόδι» την Αστυνομία

Gazzetta team
11χρονος στην Ρόδο ανέβασε στο TikTok ότι τον έχουν απαγάγει και «σήκωσε στο πόδι» την Αστυνομία
Κακόγουστο αστείο θέλησε να κάνει ένας εντεκάχρονος στη Ρόδο, όταν ανέβασε στο tik tok ότι έχει απαχθεί με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει την Αστυνομία.

Όπως αναφέρει η «Ροδιακή», ένα 11χρονο αγόρι από τη Ρόδο, ανάρτησε στο TikTok ότι τον είχαν απαγάγει και ότι κινδύνευε, με αποτέλεσμα να σηκώσει στο «πόδι» την Αστυνομία για τον εντοπισμό του.

Το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα βρήκε άμεσα την ανάρτηση και την έθεσε υπόψιν στις αρχές του νησιού, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα μεγάλη επιχειρήσει της ΕΛ.ΑΣ. Η πρώτη δουλειά ήταν να πάνε στο σπίτι του παιδιού, στο οποίο βρέθηκαν μόλις μισή ώρα μετά την ανάρτηση, χάρη στο ηλεκτρονικό αποτύπωμα της.

Δύο μοτοσικλέτες της ΕΛ.ΑΣ. κι ένα περιπολικό βρέθηκαν στο σημείο αποκλείοντας έτσι την πολυκατοικία ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσαν και τον Εισαγγελέα υπηρεσίας Ρόδου.

Οι γονείς του παιδιού μόλις οι αστυνομικοί τους χτύπησαν την πόρτα εξεπλάγησαν από την απρόσμενη επίσκεψη, καθώς δεν είχαν ιδέα το τι σκαρφίστηκε και έκανε ο μικρός.

Μετά την αρχική έκπληξη, οι αστυνομικοί, έψαξαν το σπίτι για να είναι βέβαιοι ότι όλα είναι καλά, ενώ ο μικρός έντρομος, προσπαθούσε να πείσει ότι δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως!

Οι αστυνομικοί εξήγησαν στην οικογένεια τι είχε συμβεί και το πώς η υπηρεσία έφθασε στο σπίτι μέσα σε ελάχιστη ώρα, προκειμένου να δουν αν κινδυνεύουν. Όταν ο μικρός κατάλαβε πως δεν μπορούσε να πείσει, αφού του έδειξαν την ανάρτηση, αναγκάστηκε να το παραδεχθεί, λέγοντας ότι ήθελε να κάνει πλάκα στον μεγαλύτερο αδελφό του.

Όπως αναφέρει η "Ροδιακή" για άσκοπη κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών, οι αστυνομικοί θα σχηματίσουν δικογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ