Έδιωξε live το συνεργείο του ΣΚΑΙ: «Σηκωθείτε και φύγετε, ντροπή σας, άντε γεια σας» (vid)

Gazzetta team
Έδιωξε live το συνεργείο του ΣΚΑΙ: «Σηκωθείτε και φύγετε, ντροπή σας, άντε γεια σας» (vid)
Έξαλλος ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κ. Λουράντος έδιωξε το συνεργείο του ΣΚΑΙ την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα.

Χαμός το πρωί της Τρίτης στον αέρα του ΣΚΑΙ με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνο Λουράντο...

Θέμα συζήτησης ήταν τα τεστ που θα δίνονται δωρεάν από τα φαρμακεία και ο κ. Λουράντος μιλούσε για τα προβλήματα που παρουσιάζει το εγχείρημα αυτό, όταν ο Δημήτρης Οικονόμου του είπε οτι ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου κρατά διαφορετική στάση στο θέμα.

Σε εκείνο το σημείο λοιπόν, επήλθε η έκρηξη από τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου...

«Προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε εμένα που δεν είπα. Προσπαθείτε να φέρετε την συζήτηση εκεί που θέλετε εσείς. Εγώ δεν ανήκω στους πρόθυμους...», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ που προβλήθηκε χθες το βράδυ από τον ΣΚΑΙ.

Κάπου εκεί η ένταση άρχισε να ανεβαίνει: «Σηκωθείτε και φύγετε αυτή τη στιγμή. Ντροπή σας, έχετε θράσος να μιλάτε για τους πολίτες. Έχετε πάρει χρήματα από τους πολίτες. Άντε γειά σας», ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί δέχθηκε την πρόσκληση είπε οτι αυτή έγινε το μεσημέρι και όχι το βράδυ που προβλήθηκε το ρεπορτάζ: «Αυτά που κάνατε το βράδυ... Ντροπή σας. Γειά σας, αποχωρείστε αμέσως από τον χώρο που σας φιλοξενεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «ΟΚ» έχει γενέθλια σήμερα: Η επικρατέστερη εκδοχή της... γέννησής του
Νέο μακελειό στις ΗΠΑ: 10 νεκροί από επίθεση σε σούπερ μάρκετ (vids)