Survivor: Νέος τσακωμός Κατσούλη-Τζέιμς, «είσαι προκλητικός, μάθε να μιλάς» (vid)

Gazzetta team
Survivor: Νέος τσακωμός Κατσούλη-Τζέιμς, «είσαι προκλητικός, μάθε να μιλάς» (vid)
Τσακωμοί, ίντριγκες, ανατροπές και ένα ωραίο έπαθλο είναι μόνο μερικά από όσα θα δούμε στο σημερινό (8/3), επεισόδιο του Survivor. Τι θα γίνει με την διαμάχη Τζέιμς-Κατσούλη;

Το Survivor συνεχίζει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αφού οι ίντριγκες, οι τσακωμοί και οι κλίκες συνεχίζονται.

Στο τρέιλερ για το σημερινό (8/3) επεισόδιο του ριάλιτι βλέπουμε και δεύτερο γύρο τσακωμού ανάμεσα στον Τζέιμς και τον Σάκη Κατσούλη, αφού ο προηγούμενος καυγάς μεταξύ τους δεν προβλήθηκε στο επεισόδιο ωστόσο έγινε γνωστός από άλλες εκπομπές, με τους δυο τους να πιάνονται στα χέρια και να τους χωρίζει η παραγωγή.

Στο επεισόδιο της Κυριακής ο Σάκης ρωτάει τον Τζέιμς: «Στην κουβέντα που υπήρχε στην καλύβα και ύψωσα τον τόνο της φωνής μου είχα καμία συμμετοχή; Είχα καμία συμμετοχή σε καμία από τις δυο κουβέντες; Αυτό απάντησέ μου».

Ο Τζέιμς του απάντησε «Ήσουν πολύ προκλητικός, για να δημιουργηθούν διάφορα σενάρια…» με τον Σάκη να λέει «Μάθε λίγο να μιλάς γιατί είσαι 24 χρονών και ακόμα δεν ξέρεις να μιλάς».

Οι συμπαίκτες τους έμειναν έκπληκτοι ξανά, με την Άννα Μαρία να αναφωνεί «ααααα», θεωρώντας προφανώς προσβολή για τον Τζέιμς αυτό που είπε ο Σάκης.

Ωστόσο, όπως φαίνεται στην αρχή του τρέιλερ, διαφωνία υπάρχει ανάμεσα και σε Κοψιδά και Τριαντάφυλλο, καθώς αμφότεροι δεν μίλησαν και με τα… καλύτερα λόγια στην κάμερα.

Μένει να δούμε και τι θα γίνει στην ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ