Αστυνομικός απείλησε γυναίκα: «Αν δημοσιεύσεις το video θα σε συλλάβω» (vid)

Gazzetta team
Αστυνομικός απείλησε γυναίκα: «Αν δημοσιεύσεις το video θα σε συλλάβω» (vid)
Αδιανόητη καταγγελία για τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη, με αστυνομικό να απειλεί γυναίκα, προκειμένου να μην δημοσιεύσει το video του ξυλοδαρμού.

Ακόμα μία καταγγελία για την συμπεριφορά της αστυνομίας χθες το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη, όπου σημειώθηκε το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό των πολιτών, έφερε στην δημοσιότητα το Open.

Μία γυναίκα που ήταν παρούσα στο περιστατικό όχι απλά επιβεβαίωσε το πως ξεκίνησε όλο το σκηνικό με τον έλεγχο σε μία οικογένεια που παρά το γεγονός οτι είχε όλα τα δικαιολογητικά, της βεβαιώθηκε πρόστιμο, αλλά αποκάλυψε πως δέχθηκε και απειλές από έναν άνδρα της ΕΛ.ΑΣ που βρέθηκε στο σημείο.

Βλέπετε, έκανε το... λάθος να καταγράφει σε video όλα όσα γίνονταν εκείνη τη στιγμή, κάτι που αντιλήφθηκε ο αστυνομικός.

Απειλή για σύλληψη

«Βιντεοσκοπούσαμε, όπως όλη η Νέα Σμύρνη που βρισκόταν στην πλατεία, μας είδε ένας αστυνομικός, ο οποίος ήρθε προς το μέρος μας και μας είπε πως αν το δημοσιεύσουμε θα μας συλλάβει. Σε εμένα απευθύνθηκε. Μου είπε πως αν δημοσιεύσω το συγκεκριμένο βίντεο θα με συλλάβει. Στην πλατεία έγινε χαμός. Να σημειωθεί οτι η πλατεία ήταν γεμάτη οικογένειες με καρότσια με μικρά παιδάκια», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το πως ήταν ο διάλογος των πολιτών, πριν αρχίσει το ξύλο, ξεκαθάρισε πως: «Ο διάλογος ήταν ήπιος στην αρχή. Πλησίαζαν όλοι και ζητούσαν εξηγήσεις γιατί επιβλήθηκε πρόστιμο», ενώ σε ερώτηση για το αν είχε προηγηθεί κάτι (σ.σ προφανώς η επίθεση που επικαλείται η αστυνομία), απάντησε: «Δεν είχε προηγηθεί τίποτα. Κλασσικό μεσημέρι Κυριακής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ